Upravo takoNe hranite trola![]()
Objaviki su na Instagram nalogu da su oni predstavnici Hrvatske.
Da uporedimo sa MaltomRev up your tractorsCroatia has crowned Let 3 and their song Mama ŠČ as the winners of Dora 2023
![]()
I sa Rumunijom
Romania calling (via a shoe)It's Theodor Andrei and the vibe of D.G.T (Off And On) for Liverpool
#Eurovision2023
Kako?Ovaj malo što nije opera treba da se vrati na PZE sa nekom normalnom pjesmom.
Gledam sad reakcije, stranci jadni skroz zbunjeniI ja moram nešto vezano za hrvatsku numeru, nešto na šta sam sinoć vrištao od smeha, a to je prevod na engleski, ahhahahahaha
LYRICS:
Mom ShCh!
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny
TRACTOR
Mom was kissing a moron
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny
A b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mommy, mommy, mommy, I’m going to play
Mommy, I’m going to war
That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war
TRACTOR
Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny
That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war
That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war
Mommy, mommy, mommy
That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile pѕychopath
Mom, I’m going to wаr
ShCh
Armagedon granny!! ŠČ!Gledam sad reakcije, stranci jadni skroz zbunjeni![]()
Ubijte me, ali i meni ovo ne izlazi iz glave. KUKU MAJKO, PA SINOC SAM SE ZGRAZAVAO SKROZ NA SKROZ NA NJIH A SAD NE MOGU DA IH IZBACIM IZ GLAVE, LJUDI POMOZITE MI!Reći ću samo da ceo dan po kući pevušim onaaaj maaali psihoopaat, totalna zaraza![]()
Bravo. Rambo Amadeus je jedina paralela koju treba praviti.Let 3 je u kampanju usao sa narativom kako ih ne zanima ESC itd, mada mi se cini da su itekako znali sta rade i da su imali eyes on the prize. Prosto, narod je popusio tu pricu kako na ESC treba ici sprdati se.
Imamo poredjenja sa Konstraktom, ali to nije na mestu. Konstrakta je mnooogo vise postovala ovo takmicenje u izjava, cak je i ubedila kvalitetnog mladog izvodjaca da se prijavi sledece godine (Luk Blek), sve vreme je govorila kako joj je ESC bio jako lepo iskustvo.
Ovi me malo vise podsecaju na Ramba Amadeusa
Slažem se, uopšte ne bih poredio njih i Konstraktu, baš baš nikako.Let 3 je u kampanju usao sa narativom kako ih ne zanima ESC itd, mada mi se cini da su itekako znali sta rade i da su imali eyes on the prize. Prosto, narod je popusio tu pricu kako na ESC treba ici sprdati se.
Imamo poredjenja sa Konstraktom, ali to nije na mestu. Konstrakta je mnooogo vise postovala ovo takmicenje u izjava, cak je i ubedila kvalitetnog mladog izvodjaca da se prijavi sledece godine (Luk Blek), sve vreme je govorila kako joj je ESC bio jako lepo iskustvo.
Ovi me malo vise podsecaju na Ramba Amadeusa
Ne stavljaj mi sugradjanina u istu recenicu sa .. ovim !!!!!!! Rambo KLASA I PO SA PET PEDIGREA naspram ovihRambo Amadeus je jedina paralela koju treba praviti.