hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ne hranite trola 😁
Upravo tako
One nebuloze koje se pisu nisu dostojne odgovora (report se podrazumeva)

Inace sto se Leta 3 tice, oni cesto sviraju u Srbiji. Njihov stil je takav prosto, ko voli voli, ko ne voli ne voli. Meni je pesma ok, nastup bezveze (awkward mi je cak onaj pevac delovao), ali Dora je toliko bila losa kao program da je to neverovatno...

Drama je planula bez potrebe, koliko sam uspeo da ispratim. Uvek se pojavi neko ko uplete nepostojeću političku konotaciju i rasprava ode u skroz pogrešnom pravcu.
Kada bismo samo prestali da se međusobno ubeđujemo zašto su naši stavovi ispravni ili nisu, čisto da bi se nešto pisalo, mislim da bi nam svima bilo mnogo lakše.

I ja moram nešto vezano za hrvatsku numeru, nešto na šta sam sinoć vrištao od smeha, a to je prevod na engleski, ahhahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

LYRICS:
Mom ShCh!
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny
ShCh

Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny

TRACTOR

Mom was kissing a moron
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny

A b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mommy, mommy, mommy, I’m going to play
Mommy, I’m going to war

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

TRACTOR

Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

Mommy, mommy, mommy

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile pѕychopath
Mom, I’m going to wаr

ShCh
Gledam sad reakcije, stranci jadni skroz zbunjeni :LOL:

Jedan stranac rekao, mogli bi ovogodisnju pesmu Hrvatske da proglase najgorom svih vremena na ESCu.

Let 3 je u kampanju usao sa narativom kako ih ne zanima ESC itd, mada mi se cini da su itekako znali sta rade i da su imali eyes on the prize. Prosto, narod je popusio tu pricu kako na ESC treba ici sprdati se.

Imamo poredjenja sa Konstraktom, ali to nije na mestu. Konstrakta je mnooogo vise postovala ovo takmicenje u izjava, cak je i ubedila kvalitetnog mladog izvodjaca da se prijavi sledece godine (Luk Blek), sve vreme je govorila kako joj je ESC bio jako lepo iskustvo.

Ovi me malo vise podsecaju na Ramba Amadeusa

Dan posle, skroz su mi pomesanja misljenja vezano za ovo. U isto vreme i umirem od smeha i zgrazavam se. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Šteta za Harmoniju, nastup im je izgledao kao reinkarnacija D Molla, a moglo je bolje. I sa odličnim nastupom svakako sumnjam da bi pobedili, nažalost.

Pobedničku pesmu još ne mogu da svarim i sumnjam da će mi se mišljenje promeniti.

Ja sam još pod utiskom onog fijaska HD. Da li je moguće da imaš konkurentnu ESC pesmu koja je puna potencijala za kreativan nastup, a ti izađeš na scenu nastupa bez, i sa koreografijom koju bi mogla izvesti i deca predškolskog uzrasta? Stvarno katastrofa.

Let 3 je u kampanju usao sa narativom kako ih ne zanima ESC itd, mada mi se cini da su itekako znali sta rade i da su imali eyes on the prize. Prosto, narod je popusio tu pricu kako na ESC treba ici sprdati se.

Imamo poredjenja sa Konstraktom, ali to nije na mestu. Konstrakta je mnooogo vise postovala ovo takmicenje u izjava, cak je i ubedila kvalitetnog mladog izvodjaca da se prijavi sledece godine (Luk Blek), sve vreme je govorila kako joj je ESC bio jako lepo iskustvo.

Bravo. Rambo Amadeus je jedina paralela koju treba praviti.

Slažem se, uopšte ne bih poredio njih i Konstraktu, baš baš nikako.

Isto mislim, ako ih potvrde da idu, možda ih publika zgotivi i glasa ali od žirija me ne bi čudio jednocifren broj poena u finalu a niti neki ispad u grin rumu

Video sam u komentarima na zvaničnoj ESC stranici "Prošle godine smo imali Konstraktu, ove godine imamo Let 3". Znači muka mi je.

Back