hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ma Konstrakta je imala neku pouku i priču, ovi baš i ne... Samo gola dupeta..

Tu smo za ispade u grin rumu

Pop Corn GIF by WWE

Ne stavljaj mi sugradjanina u istu recenicu sa .. ovim !!!!!!! Rambo KLASA I PO SA PET PEDIGREA naspram ovih
O ESC kontekstu pričam, gledanje takmičenja sa visine. O filozofskoj školi mišljenja ne procenjujem :ROFLMAO:

Potvrđuj bre EBU to tamo, nemo' da radi Armagedon granny! ŠČ!!

Imaju toliko wtf momenata u nastupu, jos malo pa Daria Kinzer level

Ali ova debela je hit hahaha ne zna gde se nalazi

Ali stvarno, ta poređenja sa Konstraktom su ravna kriminalu. Shvatam ja vrlo dobro i kritiku, satiru, potrebu da se na neki nepopularan način istakneš, i sve je ok ako je to u granici mere i ukusa. Problem sa Let 3 je što je ta granica pređena, i sama pesma i nastup su postali degutantni i krajnje negledljivi i neslušljivi. Ubeđen sam da će na ESC-u otići u još goru krajnost.

Jako mi je delikatno pitanje šta ja želim Hrvatskoj ove godine, ne kao pesmi nego kao ESC državi koja je sa nogama u blatu već duže vreme. Poslednje mesto u pf (koje je moguće) bi možda značilo totalno prepuštanje (da ceo festival čine imena poput Maje Grgić, Marthe May i Borisa Štoka) ili čak možda i neko povlačenje. Duži niz NQ (a da učestvuju redovno) ima samo Letonija. Sa druge strane, kad bi Evropa pokapirala ovaj fazon i kad bi prošli dobro, tu se tek plašim šta bi moglo biti. Onda bi HRT i narod koji glasa, i žiri bili u fazonu "pa dobro, ako nam sprdnja prolazi, slaćemo to svake godine" i tu bi se onda otvorila vrata za razne cirkuse poput one Titutke koju je iz nekog razloga (?!) letos promovisao eurosong.hr.

HRT je svakako najpasivniji emiter koji učestvuje na ESC.

Back