Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Lepo reče čovek publika, ne penzionerčine koje su tu zbog 1000 dinara i sendviča.

Nisam rekao da ne radi, selekciona komisija je odradila odličan posao i probrala 36 veoma dobrih pesama, samo mi je malo, aj tako da se izrazim "siromašno" da bude u studiju mesto u dvorani, mislim da bi tamo izgledalo još lepše a i imali bismo publiku. Ali hajde, nek bude još godinu-dve, taman za dve godine da iskoristimo novu arenu koju ćemo graditi za ESC 2024. u Srbiji.
Ma slazem se ja da bi bilo bolje da ima bar 1000 ljudi u publici da se cuje navijanje ali moj je princip boje vrabac u ruci nego golub na grani.

Inače, sinoć sam sanjao rezultate prvog pf i Srbija je prošla. Tako da, ne bojte se, to je to.
Boga mi, ja se plašim 😅😬
Na papiru Hrv, Let, Mal, Irs sve su bile otpisane, međutim svako ima neke šanse da prođe
(Letonija- u principu nisu bili od 2016;
Irska- ako je ono iz 2013 prošlo u finalu a pritom su bili u polufinalu sa xy država Ex-yu i Sovjetskog bloka;
Malta- ovo će se istaći svakako)
Ostaju Izrael i Švedska baš jako da flopnu
Od Holandije i Švajcarske ne znam, Moldavija je Moldavija
Norveška mi se ne sviđa i nije ništa posebno što je do sada bilo (pritom ona i ne igra, samo ima rukama koreografiju), ali ovo kod publike prolazi sigurno
Tako da kod mene je ipak stress 😅

Teoretske šanse nema da ne uđemo u finale.
Zna li neko koliko ljudi može biti u studiju gdje se održava PZE?

Zavisi koliko zauzmu scena i oprema, kamere... Sumnjam ove godine da će moći više od 50, možda i manje.

Što je slatka Anđa na onoj slici. Ima li neko nastup?

Ima naravno :) I figurice u koje se stavljaju bombonice.

Status
Not open for further replies.
Back