hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Meni su zanimljivi bili voditelji, s obzirom da je u muzičkom delu Dora bila tragična mislim da je njihovo konstantno trolovanje potpuno opravdano

Da, kada se spoji celokupan utisak večeri sa voditeljima, definitivno se nema šta zameriti.

Ja sam u strahu od naših voditelja, ovi makar troluju neki kvazi humor, od ovih naših možeš samo da se rokneš, pogotovo od Kristine i Stefana.

Najveća vriska je to što iza Nevere stoje ESC fanovi i ljudi s Eurosong.hr-a. Oduzeti im pravo da budu ESC related osobe ODMAH, šta su oni svi mislili s tim nastupom eto ne znam stvarno
Čekaj nije valjda da su fanovi i urednici govorili šta da obuku, kako da plešu itd?

• Haha
Reactions: Mrm
Čekaj nije valjda da su fanovi i urednici govorili šta da obuku, kako da plešu itd?

Mislim da je problem u tome sta NISU rekli tj sugerirali sta i kako treba hahhaa
Ako bi neko trebao znati sta i kako bi trebalo, to je netko tko je u cijeloj toj ESC priči i tko prati

mislim da je to očigledno bio trol, ali i ako nije onda još bolje

Dora ove godine je tri sata konstantnog trolovanja, od voditelja, organizacije, nastupa, pesama na kraju do pobednika. Uglavnom, kvalitetna zabava.
Tako je, nije mi žao što sam" otkinuo" jače od 2 sata, od finalne večeri San Rema.. 😄

Back