Meni je preslatko da su one uopšte stigle do tog nastupaRat u smislu da im je nastup bio zločin da.
ne zeli nam to zlo. Elem, esc organizatori bi se umjesali bez brg heheZamislite Hrvatska nekim čudom pobedi na ESC i HRT treba da organizuje Evroviziju.
Najgori košmar ikada.
Jeste, sa sve kamermanima padavičarima.HRT bi bolje organizovao od RAI
Ma Maja Šuput..Vodila bi Severina lol
Čekaj nije valjda da su fanovi i urednici govorili šta da obuku, kako da plešu itd?Najveća vriska je to što iza Nevere stoje ESC fanovi i ljudi s Eurosong.hr-a. Oduzeti im pravo da budu ESC related osobe ODMAH, šta su oni svi mislili s tim nastupom eto ne znam stvarno
Čekaj nije valjda da su fanovi i urednici govorili šta da obuku, kako da plešu itd?
mislim da je to očigledno bio trol, ali i ako nije onda još boljeJeste, sa sve kamermanima padavičarima.
Tako je, nije mi žao što sam" otkinuo" jače od 2 sata, od finalne večeri San Rema..mislim da je to očigledno bio trol, ali i ako nije onda još bolje
Dora ove godine je tri sata konstantnog trolovanja, od voditelja, organizacije, nastupa, pesama na kraju do pobednika. Uglavnom, kvalitetna zabava.
true thatHRT bi bolje organizovao od RAI