Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Koliko bih voleo da spot/nastup za Samo mi se spava u onom završnom delu bude sličan kulminaciji zabranjenog Madoninog spota za "American Life". Takav vajb mi odaje i tekst u tom delu pesme

Imao sam rasprodatu turneju u Kini.

Koliko je bilo koncerata?

Tri.

zadruga5-zadruga.gif

Koliko bih voleo da spot/nastup za Samo mi se spava u onom završnom delu bude sličan kulminaciji zabranjenog Madoninog spota za "American Life". Takav vajb mi odaje i tekst u tom delu pesme
Joj kolko volim taj spot, ali verziju sa Busom, ne onu sa uznemirujucim scenama...

Ala se nakupio pregleda Princ od kad sam poslednji put gledao... 😮
Da li će iko do miliončeta (pravog) do 01.03.?

Ipak bih dao prednost Crnom Luki... Necu ove anemicne Hurricane...

Ne znam, stvarno ne znam nista dok ne vidim nastupe. Tako prosle godine ama bas nista nisam znao na konto samih pesama, kad je Konstrakta prvi put nastupila uzivo rekao sam to je to. Samo ona i niko drugi.

A sad, stvarno ne znam. Jedino sto znam jeste da cu umirati od smeha kad onaj Grandov dvojac nastupi.

Ja bogami tu torturu neću proživljavati. :ROFLMAO: Njihov nastup će verovatno biti iskorišćen za neki vid pauze.

Koliko mi je lepo sto ove godine nemam izrazitog favorita i da budem u fazonu da mora pobediti po svaku cenu. Sad mi je vise pesama medju favoritima i mirno cekam nastupe da vidim sta ce nam ponuditi.

Status
Not open for further replies.
Back