Ne mogu da ga poguraju na striming platformama koje su im najveci adut a ne da nateraju ljude da glasaju za njegaNadam se da će IDj da pogura Stefana za tvt, a za Nađu se nešto i ne brinem previše zbog žirija, ali hajde da vidimo.
Ja imam. Daleko bilo da pobediPs. Nemam ništa protiv žene, neka i pobedi xD
Ovo odgovara i nekom mom utisku da je hajp za ovaj PZE za sada nizi od 2022 a visi nego 2018-2020.-Čak 15 pesama u ovom trenutku ima preko 1k lajkova (taj broj će u budućnosti rasti). Takvih pesama sa Beovizije 2018 ima 5, Beovizije 2019 9, Beovizije 2020 isto 9 i PZE 22 čak 22 (ove brojke su proveravane skorijeg datuma).
ipak je ovih 22 daleko posle festivala, do festivala će sigurno broj pesama preko 1k lajkova biti veći od 15, tako da će na kraju biti tu negde.Ovo odgovara i nekom mom utisku da je hajp za ovaj PZE za sada nizi od 2022 a visi nego 2018-2020.
Ko napada ljude, samo oslobođeno pričam.Na foru da skupi najviše bodova od publike i žirija. Saberi se i uživaj u ESC sezoni i ne napadaj ljude.
Не разбирамYou gonna make a lot of friends here
![]()
A da uradiš i ti jednu lobotomiju? Verujem da će ti biti mnogo lakše.Ko napada ljude, samo oslobođeno pričam.
Jel sme ovde da se kaže za nešto recimo da je "smeće" ako si 'Novajlija'?
Možda da probaš malo zarobljeno da pričaš i ne propisuješ ljudima lobotomiju ili šta već. Saberi se!Ko napada ljude, samo oslobođeno pričam.
Jel sme ovde da se kaže za nešto recimo da je "smeće" ako si 'Novajlija'?
Ne budi na kraj srca... Samo sam se tako izrazila.A da uradiš i ti jednu lobotomiju? Verujem da će ti biti mnogo lakše.