Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kažu da je svim zemljama ove godine cijena participacije veća nego prošle. Pretpostavljam jer je nekoliko zemalja odustalo.

I to, a verovatno su porasli i troškovi tima koji se tamo šalje. Možda su čak i povećali budžet za sam nastup u Liverpulu, ako je tako onda se i može razumeti smanjenje kvote za nacionalni izbor.

-Čak 15 pesama u ovom trenutku ima preko 1k lajkova (taj broj će u budućnosti rasti). Takvih pesama sa Beovizije 2018 ima 5, Beovizije 2019 9, Beovizije 2020 isto 9 i PZE 22 čak 22 (ove brojke su proveravane skorijeg datuma).
Ovo odgovara i nekom mom utisku da je hajp za ovaj PZE za sada nizi od 2022 a visi nego 2018-2020.

Ovo odgovara i nekom mom utisku da je hajp za ovaj PZE za sada nizi od 2022 a visi nego 2018-2020.
ipak je ovih 22 daleko posle festivala, do festivala će sigurno broj pesama preko 1k lajkova biti veći od 15, tako da će na kraju biti tu negde.

Pa zato kazem za sada. Msm da ce ovde vise nastupa ostaviti jak utisak nego prosle godine.

Na foru da skupi najviše bodova od publike i žirija. Saberi se i uživaj u ESC sezoni i ne napadaj ljude.
Ko napada ljude, samo oslobođeno pričam.

Jel sme ovde da se kaže za nešto recimo da je "smeće" ako si 'Novajlija'?

You gonna make a lot of friends here

Shocked Red Bull GIF by Rosanna Pansino
Не разбирам

Kao pesma za neku reklamu, ali ne znam za šta... Možda za Voda Vodu :ROFLMAO:

Definitivno mi ni jedna jedina pesma nije privukla pažnju kao Konstrakta i Sara Jo prošle godine. Te pesme su mi u startu mirisale na dobar plasman iako su bile totalno razlicite. Ako bi Luke Black imao zanimljiv nastup onda tu imamo sanse za plasman u finale ESC-a. I Zejna, koliko god se nekima ne dopada, dobice glasove i publike i zirija jer zna da peva. Pesma je prava zbrka ritmova i jako je iritantno to ponavljanje bum bum, deluje bas stupidno. Ali, sve zavisi i od njenog scenskog nastupa. Znate li da li ce i kada biti prikazani neki delovi nastupa takmicara sa proba?

Status
Not open for further replies.
Back