dk Danska 2023: Reiley - Breaking My Heart

Još jedna slaba pesma 😴

Izvođač ima interesantnu pojavu i izgleda androgeno i mislim da je solidno izveo ovu…pesmu.

Sama pesma je veoma throwaway filer/ demo i zvuči kao da ju je pravio neki Tiktoker uz pomoć neke muzičke aplikacije ili kao jedna od onih najbejsik pesama koje se vrte u krug u H&M prodavnicama.

Zanimljivo. Jedino mi se ne sviđa ovaj računarski glas za prateći vokal. Skroz mu pokriva glas. Produkcijski skroz fino.

Danska i Island u istom polufinalu,a ne zna se ko ce gore zavrsiti ove godine

Reiley – “Breaking My Heart”, okay znači, to je... Odličan nastup, koreografija, stajling.. Ali nije za mene, dobiće 6/10 od mene na osnovu objektivnog, a subjektivno, kompozicija, vokal (više odsustvo istog čak možda) nije my cup of tea.. :)

Moji favoriti bili su I was gonna marry him i freedom. Zašto se bliznakinje nisu plasirale u finale pobogu? Po meni najlošija pesma izabrana..

Auuuuu.. 😳😳😳
Da li ću ikad uspeti da oprostim Danskoj za ovo? Ovo je jedna od najdelikatnijih izvedbi IKAD koju sam video, a da je vezana za ESC.. 😍🥺 Ali znam bilo bi previše očekivati da ovakvo nešto pobedi DMGP, pogotovo posle Malte gde sam i dalje u šoku..
Ovo je u rangu Monike Liu iz Litvanije.. A i bolje.. Ovo je nešto, uuuh u šoku sam da se ovo i takmičilo na DMGP.. 🤔😮

Da, i ja sam jedva čekala da okače nastupe. Poslušala sam je jedno desetak puta zaredom. Sve je prelepo, osim što mi pažnju odvlači taj gornji deo kombinezona (ili šta je već to što je obukao). Napisala sam juče, mogao je barem u superfinale, ali jbg..

• Sad
Reactions: Mrm
On je morao u superfinale makar, šteta. Stajling je za diskusiju, ali pesma je jako lepa.

• Sad
Mada, čitam sad u komentarima ispod nastupa EYJAA, da je bilo tehničkih problema sa glasanjem putem aplikacije, pretpostavljam da su ili koristili neku vrstu backup žirija ili su ubrojani samo oni koji su stigli do određenog trenutka. I bilo mi malo čudno da su se jednoglasno složili oko TOP3, u onako otvorenoj konkurenciji.

• Wow
Ne prati mi nastup i pesmu, ali stajlingu kao stajlingu ništa.

Ovo mi više liči na neku domaću zadaću koju je ovaj lik sklepao u nedelju kasno uveče pomoću nekog kompijuterskog programa. Zadaća kao takva okej, kao pesma jako slabo

Jedino mi se ne sviđa ovaj računarski glas za prateći vokal. Skroz mu pokriva glas. Produkcijski skroz fino.
Isto, baš mi smeta i grebe mi uši. Ne vidim poantu toga.
Inače, pjesma kao pjesma je kind of okej, ali mi je po nebitnosti negdje u rangu Rumunjske, osim što je produkcijski ozbiljnija. Ali ovo je klasična Danska, cheesy mainstream ispljuvak, ne znam što se toj državi desilo.
Vjerojatno će se progurati u finale nekako, iako na temelju do sad viđenog to baš i ne zaslužuje, unatoč konkurenciji.

Evo odgovora zašto je kompjuteriziran glas u refrenu. Šteta što nije i kroz cijelu pjesmu

Lik se ne može sastaviti od početka do kraja, @Mrm nemoj slušati, onesvijestit ćeš se

Prema preliminarnim procenama najmanje 939 hiljada Danaca pratilo je DMGP računajući live prenos na DR i on demand, što ga čini najgledanijom emisijom u sedmici, ali je ovo najmanja brojka otkada je uvedeno merenje gledanosti (1992).
Načisto su propali. Očekivao sam nakon onog jubileja 2020. i one predivne scene, ali i nekoliko dobrih pesama, da se DMGP napokon vraća, kad ono... Oni sad produkcijski NAZADUJU čak.

Reakcija se odnosi na ovaj deo vezano za @Mrm
Ali bas poslusah taj snimak, malo je reci, da tragikomicno zvuci.

Back