ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ukrajina neće pobijediti, ali i ja je očekujem u top 10 bez problema.

Što se Stefanije tiče, ja tu pjesmu baš volim i bolja mi je od mnogih koje su pobijedile od 2004. na ovamo, nije mi bila glavni favorit niti top 3, ali među 6-7 najboljih svakako

Ukrajina neće pobijediti, ali i ja je očekujem u top 10 bez problema.

Što se Stefanije tiče, ja tu pjesmu baš volim i bolja mi je od mnogih koje su pobijedile od 2004. na ovamo, nije mi bila glavni favorit niti top 3, ali među 6-7 najboljih svakako
Identična situacija..

A da ja tebe pitam da li si upucen u politicko drustvena desavanja Ukrajine i ESCA? Ti kao da si pao sa Marsa, toliko naivno uazis u u sve ovo da je fascinantno.
Showtime Lol GIF by Desus & Mero

Možda UK pobedi. ..
Ko i šta li će predstavljati UK? 🤔

Što de mene tiče za sada vžsu mi u vrhu Norveška, Estonija, Hrvatska i Češka. S tim što još uvek nisam čuo Italiju i Maltu.

Pesme koje su mi totalno bezlične su iz Irske, Ukrajine, Danske i Albanije

Može Bonnie, kao 2013, da imamo 3 povratnika iz te godine, Marco Mengoni, Aliona Moon i Bonnie Tyler.. 🤩😍🕺
Ta baba digla ruke od ESCa. Napljuvala ga zbog 19, mesta....kako samo golotinja i cirkus dolazi do pobede...a te godine pobedila divna Dankinja...koja ljubomora

• Haha
Reactions: Mrm
Da li je neko od vas očekivao pre finala 2016. da će Michał Szpak - "Color of Your Life" biti 3. sa televoting, 25. sa žirijem?

Ne mislim da je bilo koja drzava ove godine odustala zbog Ukrajine (a ne mislite to i vi tako da dosta glumatanja molim) tako da ne mogu bas zamisliti da bi to i sledece godine nesto promenilo stvari.

A cak i da pobedi Ukrajina sad (sto isto ne verujem), to opet nije naznaka da ce pobedjivati ponovo i ponovo narednih godina, kad tad zavrsice taj tip glasanja.

Moj top 15 (za sada):

1. Norveška :no:
2. Slovenija :si:
3. Italija :it:
4. Španija :es:
5. Češka :cz:
6. Letonija :lv:
7. Malta :mt:
8. Belgija :be:
9. Estonija :ee:
10. Irska :ie:
14. Hrvatska :hr:
15. Albanija :al:

Ne mislim da je bilo koja drzava ove godine odustala zbog Ukrajine (a ne mislite to i vi tako da dosta glumatanja molim) tako da ne mogu bas zamisliti da bi to i sledece godine nesto promenilo stvari.

A cak i da pobedi Ukrajina sad (sto isto ne verujem), to opet nije naznaka da ce pobedjivati ponovo i ponovo narednih godina, kad tad zavrsice taj tip glasanja.
Hoce kad stane rat i izbeglice se natrag vrate u svoju domovinu…tada ce prestati vremenski period velikog zrtvovanja i stradanja ukrajinske nacije…

А Стефанија као била ремек дело? Па за ту песму ни сами Украјинци нису гласали
Publika i jeste glasala, ziri nije. Stefanija je mogla da se proguta nekako jer bi i bez rata bila visoko, a i nije prva politicka pobeda ikad.

Ovo bi bila mnogo veca sramota, svakako

Žiri su pobedili Cesar Sampson, Tamara Todevska (prvo John Lundvik pa onda ona), Gjon's Tears, Sam Ryder.. Zašto ne bi mogao i TVORCHI?
Kao da si uporedio Dzona Lenona sa Zeljkom Samardzicem

Publika i jeste glasala, ziri nije. Stefanija je mogla da se proguta nekako jer bi i bez rata bila visoko, a i nije prva politicka pobeda ikad.

Ovo bi bila mnogo veca sramota, svakako
Stefanija je bila mislim 7. na kladionicama pre rata, što ajde kao i može.

Sad potpuno nemamo pristup prema TVORCHIju kada su oni u startu dignuti u nebesa na kladionicama. Mislim da bi pobeda više bila poražavajuća zbog toga što bi se ponovo obesmislila Evrovizija, koja je to poruka koja bi ovaj put bila poslata? E, glasaćemo za vas sve dok budete ratovali sa Rusima?

Potpuni besmisao

Stefanija je bila mislim 7. na kladionicama pre rata, što ajde kao i može.

Sad potpuno nemamo pristup prema TVORCHIju kada su oni u startu dignuti u nebesa na kladionicama. Mislim da bi pobeda više bila poražavajuća zbog toga što bi se ponovo obesmislila Evrovizija, koja je to poruka koja bi ovaj put bila poslata? E, glasaćemo za vas sve dok budete ratovali sa Rusima?

Potpuni besmisao
Mislim da su oni probili da drugo mesto kad je Alina odabrana, pa su mozda malo pali posle zbog neizvesnosti ucesca. Kad je krenuo rat, pretekli su Brividi na kladionicama.

S obzirom na to da uplate delom diktiraju situaciju, ne bi me cudilo da dosta njih ulaze po principu "ako pobede da uzmem koji dinar".

Ne mogu uopste da prognoziram gde ce zavrsiti, ali me ne bi cudilo da se iznenadimo niskim plasmanom. Ne kazem da mi je ocajna pesma licno gledano, ali ono je realno klasicna domacinska pesma, dakle bottom 5.

A nemojte vi da se iznenadite kad budete videli nastup Ukrajine u maju.. ;)

Back