Petar
Ekspert
Pa oni su u Sloveniji, tamo vezbaju, ta devojka je verovatno bila na Sarinoj poziciji kako bi osmislili sve pre dolaska ovdeA mene zanima, zar nije na onom snimku/storiju sa Sarinih proba, pored muškarčina bila i jedna devojka (koja nije Sara) koja je s njima uvežbavala pokrete?
Ona markira Saru.mene zanima, zar nije na onom snimku/storiju sa Sarinih proba, pored muškarčina bila i jedna devojka (koja nije Sara) koja je s njima uvežbavala pokrete?
Pa da, ima i svoje mane i prednosti. Najveći problem je to pravilo sa max 6 ljudi sa sceni/iza nje, kad bi taj broj povećali mogli bi i prateći i plesači i bilo bi mnogo bolje
Slažem se, i naravno za playback, ako se to desi, to neće imati apsolutno nikakvog smisla..Meni lično je za sad 6 i dalje ok i magična cifra još uvek, a ono ako nastavi da evoluira sve, onda bih kasnije povećavao
Mislim da je ta djevojka samo 'bila' Sara zbog probe, mada ko zna, spominjala je neku vradžbinu, možda budu dve SareDa, prateće će sigurno da ima one s matrice, možda ih eventualno malo još preurede ili pojačaju ako je dozvoljeno.
A mene zanima, zar nije na onom snimku/storiju sa Sarinih proba, pored muškarčina bila i jedna devojka (koja nije Sara) koja je s njima uvežbavala pokrete?
pa znaš kako to je realnost.... svidelo se to nekom ili ne...Ne slažem se...
Ne slažem se, 90% pobednika je bilo izvrsno vokalno, a većina i sa prekrasnim uživo back vokalima, na primer The Mamas.. Ma i od publike pobednici Netta Barzilai, Maneskin, su na primer takođe odlični uživo u svojim žanrovima.. Ma gotovo svi..pa znaš kako to je realnost.... svidelo se to nekom ili ne...
pogledaj samo ko je sve pobeđivao i ko je sve bio u top 10 ..... i kakvi su to vokali bili... šareno društvo.... od vrhunskih do neopavano loših vokalnih interpretatora.
esc je postao iznad svega show... pradaje se tri minuta magije.
Sve je dobro rekla