ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

1. :si: 8/10
  2. :it: 7/10
  3. :es: 7/10
  4. :lv: 6/10
  5. :ua: 6/10
  6. :no: 5/10
  7. :cz: 5/10
  8. :dk: 4/10
  9. :mt: 4/10
  10. :ie: 3/10
  11. :ee: 3/10
  12. :be: 3/10
  13. :ro: 2/10
  14. :hr: 1/10
  15. :al: 1/10
9 i 10 retko kad dajem, jer su mi te ocene uglavnom rezervisane za muziku van Evrovizije i pesma mora da me baš oduševi pesma ili da me emotivno potrese. Prošle godine sam imao jednu desetku (De Diepte) i jednu devetku (Hold Me Closer).

7 i 8 su mi za pesme koje svojevoljno slušam u slobodno vreme i to mi je kao četvorka u školi. Vrlo dobro, ali realno slabije od petice.

5 mi je potpuni prosek i nešto ka čemu sam indiferentan. 6 je malo iznad proseka, dok je 4 malo ispod proseka.

3 i 2 su mi za pesme koje mislim da su loše, ali postoje neki elementi koji je mogu spasiti. 1 dajem samo ako baš ne postoji ništa što mi se dopada u vezi sa nekom pesmom (instrumental, tekst, nastup, vokali, itd).

Last edited:
1. :cz: 10/10
2. :si: 9/10
3. :no: 8.5/10
4. :es: 8/10
5. :ua: 8/10
6. :it: 7/10
7. :ee: 6/10
8. :mt: 5/10
9. :lv: 5/10
10. :ie: 4/10
11. :al: 2/10
12. :dk: 0/10
13. :be: 0/10
14. :ro: 0/10
15. :hr: 0/10

Ako bi pesme rangirao šta mi se po performansu sviđa, a ne isključivo muzički, onda bi bilo ovako

1. :es:
2. :si:
3. :hr:
4. :mt:
5. :no:
6. :ua:
7. :ro:
8. :cz:
9. :lv:
10. :be:
11. :it:
12. :dk:
13. :ee:
14. :ie:
15. :al:

Španija mi je jedina država za sada koju mogu da vidim kako pobeđuje
Predivna Blanca Paloma, jel si je video i čuo juče kako izvodu novu verziju? ☺️

Da rezimiram dan na kraju

:dk: Nicklas Sonne - Freedom : 2. mesto
:ee: Ollie - Venom : 2. mesto
:hr: Let 3 - Mama ŠČ! : pobednik
:it: Lazza - Cenere : 2. mesto
:lv: Sudden Lights - Aija : pobednik
:mt: The Busker - Dance (Our Own Party) : pobednik
:ro: Theodor Andrei - D.G.T. : pobednik

Veoma zadovoljan ovom super subotom(y)
Iskrene cestitke. Vise od pola su ti pobednici.

Meni je ovo bila crna subota. Jedina svetla tacka je Estonija i pobeda Alike. Kod Italijana su mi manje vise svi ok, tako i Marco. Ostalo "no comment".
Za sada je ova Evrovizija krenula lose i u najavi je da se nece nesto puno promeniti. Interni izbor me cesto izneveri, pa ako mi je to poslednja nada, onda nemam cemu da se nadam. :(

Meni em što ni jedan pobednik nije pobedio ove subote (Osim možda Italije, ali nisam poslušao i rangirao sve pesme) em što su mi neke pesme koje su pobedile bile jako nisko u njihovim izborima. Nadam se da se neće ovako nastaviti do kraja.

Ne znam. Kad vidim ko su svi favoriti, nije mi dobro.
Sto je najgore, uglavnom su mi izabrane najlosije pesme tih NF.

Moram prokomentarisati zvanicne sponzore.
Kupio sam danas šampon i regenerator Moroccan Oil i blago rečeno oduševljen sam.
Jesu skupi boga oca, ali vredi svakog dinara.

• Like
Reactions: Mrm
Vala red bi bio da se sledece godine Maroko vrati na ESC, ili Alzir da debituje…zelim arapsku muziku na ESCu, najlepsu na svetu…

Back