Praštaj, što dete nije sve zapamtilo. Tako je ostalo u mojoj glavi. Prvo ABBA, pa oni.1975. je bila samo jedna žena u grupi.
Slušaj me, neka te sve zaobilazi zauvekEgret poslao tetku i strinu na forum.
Gde ste bili kad je bio niko?Dobro vece samo Egretovim fanovima![]()
Da se nadovežem, mislim da članovi foruma, kao posvećenici ovom takmičenju zaslužuju da dobiju nešto više informacija u odnosu na običan puk, koga slabo i zanima PZE van 4 dana u godiniPa vala ružno je brisati ako je nešto procurelo. Istina ili nije. Nije ovo RTSov forum, nego fanova.
I još ono, smirite se, strpite se, sačekajte (ja znam sve a vi ne u ta ta ta ta, tonom). Zrelo za "admine". Na kraju dana me bude i žao, jer mene interesuju mnoge druge stvari, i ne libim se da uživam u njima. Samo ovde se prodaje neki fanšou, koga realno pre tv premijere proprati aj daj bože 200-300 ljudi u zemlji, kao da je Melodifestivalen (još gore neka Marvelova franšiza)...![]()
Dobrodošao u klubAjd, neka budem novajlija.
Moje prvo sećanje na Evroviziju je bolno. Nikako mi nije bilo jasno zašto su pobedili neki u pumparicama, neka čupava u zlatnom i neka duge plave kose sa beretkom. I ona dvojica sa njima su bili bez veze. Jedan još i bradat.A , toliko je bilo lepih devojaka u dugim haljinama. Sledeće godine, oni što su pobedili, isto dva para su mi se više svidjeli. Bili su lepo obučeni u mornarskim odjelima.
Bolni su mi bili i naši izbori. Baj, baj, baj povedi, a onda kažu idu Ambasadori.
A, ovaj forum pratim od kad se navijalo da Bojana Stamenov ode u Beč.
Kad već botujem, onda treba da budem u centrali. A i formira se tim Egret.
Pozdrav za Pokahontas i forumašu koji je palio sveću da Kruna povedi u Izraelu.![]()
Pa ovde je sad zabranjeno i to naglabanje informacijaUvek mi je nekako krivo kako smo ovde danima i nedeljama prepušteni sami sebi da naglabamo u prazno bez ikakvih informacija, a onda se dese ta polufinala i finale i toliko toga ima za komentarisanje da pola ostane propušteno... ali tako to valjda ide
Hoćemo li možda za goste u revijalnom delu imati neke aktuelne predstavnike?Jedino što mogu jeste da vas tešim, a iskreno, ni ja ne znam mnogo detalja...
Evo binu da vidis bar…Jedino što mogu jeste da vas tešim, a iskreno, ni ja ne znam mnogo detalja...