creature
Ekspert
Ni žiri iz Rusije i Belorusije nam nije bio naklonjen, skoro nikad..![]()
I oni nas mrze jer smo Srbi.
Ni žiri iz Rusije i Belorusije nam nije bio naklonjen, skoro nikad..![]()
Oni nas mrze zato sto je to popularnoNi žiri iz Rusije i Belorusije nam nije bio naklonjen, skoro nikad..![]()
Rusi, Grci i njihovo glsanje zirija je za posebnu temu. Pisalo se ranije da su oni i jos nekoliko zemalja (Kipar, Malta, Bugarska, Moldavija, Jermenija itd) uvek imali sumnjiv voting pattern, cudno je da EBU to nikada nije sankcionisao kao prosle godine. Bar da smo i mi bili u tom savezu pa ne bi bilo zime ni kod zirijaNi žiri iz Rusije i Belorusije nam nije bio naklonjen, skoro nikad..![]()
Naravno, pa to je bilo na onoj liniji Kirkorov - Kontopulous itd...Rusi, Grci i njihovo glsanje zirija je za posebnu temu. Pisalo se ranije da su oni i jos nekoliko zemalja (Kipar, Malta, Bugarska, Moldavija, Jermenija itd) uvek imali sumnjiv voting pattern, cudno je da EBU to nikada nije sankcionisao kao prosle godine. Bar da smo i mi bili u tom savezu pa ne bi bilo zime ni kod zirija![]()
Respekt za tebe, često delim tvoje mišljenje ali ovde si me baš neprijatno iznenadio. Tužno je što ti ni kao dugogodišnji pratilac ESC-a ne kapiraš još uvek da Srbija a otkad je uveden žiri te jeb..2009, sa izuzetkom 2012 (Ž.J. respektabilan i poznat već žiriju i kao autor i umetnik pa i voditelj ESC-a iz Srbije) pa onda po mnogima ovde i 2011 (smatra se kao jako dobar rezultat kod žirija koji je mozda samo realnije glasao), lično mislim da je to tek osrednji rezultat što se i videlo u konačnom rezultatu a Nina bila tek 14 či i mi se (publika slabije podrzala), stoji.Ne mislim da ne bi prošao, ali mislim da bio bio jako nisko u finalu kod žirija, takav vibe mi odaje.. Možda grešim, ali ne verujem...
Ma možemo odmah da cepnemo Sandžak, Vojvodinu i Preševsku dolinu da imamo rezervisane naredne 3 evrovizijeKad se bude politicka situacija namestila jednom ce i da nas nagrade, kao onomad Severnu Makedoniju iz poznatih razloga i to je to.
Savo Perovich - grilovana noga + solidno pevacko znanjeEvrovizične su mi i ove brze pesmice, ali daj Bože da ih neko otpeva bez falša, da ne ostane bez daha ili ne padne dok igra. Ako nije kuhana noga onda je skromnog pevačkog znanja.
Nadam se da neće biti nešto poput slika ovde:Ja se samo plašim da ne bude nešto too much.
Upravo to me je i uplašilo.Nadam se da neće biti nešto poput slika ovde:
https://www.dazeddigital.com/beauty...ringly-strange-world-of-photographer-vasso-vu
Od sprintera Savo je najkompletniji paket.Savo Perovich - grilovana noga + solidno pevacko znanje
$OLO KAPITAL![]()
A zašto misliš da je Britanija dobila žiri 2022. godine? Zašto Lucie Jones ili Molly nisu dobile žiri?Setimo se samo kako su eto tako nekako slucajno skoro svi ziriji odlepili na onu ultra basic britansku pesmu...