dk Danska 2023: Reiley - Breaking My Heart

Meni iskreno više da je neko imao toliko vremena da se bavi time i napiše kilometarski tekst.

Da, 2015 / 2016 je definitivno bio najjači period iako su tih godina loše prolazili na ESC.

Meni je najjači period bio 2013 - 2015. godine
2016. iskreno mi čak pobednička bila i među boljima.

Opsežna disertacija o tome da je Reiley lagao javnost koliko zapravo ima godina. :ROFLMAO: Umirem, ne znam je l' mi smiješno to ili činjenica da je netko ovo zaista istraživao i pisao.

Dečko ima ozbiljan delulu Ronela potencijal, obožavam!
Smanjuje godine da bi mogao da prođe na korejskom tržištu

Ne bi me čudilo da dobije 12 od ROTW

Ala je Danska krenula da posrće iz godine u godinu, nikako da se sastave i vrate na pravi put...
Baš ne mogu da formiram neko čvrsto mišljenje o pjesmi, u svakom slučaju mi nije dobra ali nije mi toliko ni fuj, ne znam, više mi pažnju privlači sam izvođač kao ličnost jer fakat ima nešto neobično u sebi nego pjesma koja mi je totalno sporedna i nebitna u ovoj priči... Davno sam prevazišao taj sladunjavi ''gayish'' teenage pop ali kapiram da dobar dio gledalaca čini mlađa populacija koja voli ovaj ''trendi'' zvuk pa će svakako prikupiti simpatije mnogih. Isto sam i ja primijetio da je jako popularan na društvenim mrežama (instagram i tik-tok najviše) kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu što mu ostavlja prostora da barem na konto televotinga prođe u finale, ako ništa drugo.
Kada je riječ o prognozama, što se mene tiče ne mora uopšte ni ići za Liverpul jer će na mojoj listi najvjerovatnije biti ispod crte lol ali u ovakvoj konkurenciji je itekako u igri, pored Albanije, Belgije i Rumunije (doduše i Estonije) se svakako dosta izdvaja. :LOL:
Šteta za Dance, kidali su sa pjesama i rezultatima između 2009. i 2014. godine i u tom periodu su mi bili najjača skandinavska zemlja dok su sada predmet sprdnje, ako i ove godine ispadnu oboriće rekord od 2 propuštena finala za redom.

Ja sam mislio da je ovo devojka. Tako mi izgleda sa ovom frizurom i tako obucen. 😅
Po meni su izabrali najlosiju pesmu. Ne svidja mi se. Ne volim kada se taj "kompjuterski" glas koristi u vecoj meri, pogotovo kada mi ne ide uz pesmu.

Eyjja, moji favoriti, su bile slabe. Jednostavno su mlako pevale. Jeste da ovde ne treba neko glasno pevanje, ali snaga u pevanju da. Meni se osetila velika razlika u studijskom i uzivo pevanju.

Dok je s druge strane Nicklas bas bio odlican uzivo i on je trebao da pobedi.

Bukvalno izvrštim svaki put kad vidim onaj snimak gde peva na afterpartiju 🤣

• Sad
Reactions: Mrm
Bukvalno izvrštim svaki put kad vidim onaj snimak gde peva na afterpartiju 🤣
A mene obuzme tuga, jer šta je moglo biti poslato, umetnost, izvedba, a ne ovaj "product", tik tok zamorče..e u tom pravcu ESC ne sme da ide.. :(

Minipop

XOEp3BM.jpg

Reiley u Madridu

Meni je od sigurnog ispadanja, dosao do sigurnog finaliste...bas veliki skok

Glatko bi trebao ispast, što je šteta jer mi je pjesma simpatična postala

Reiley u Amsterdamu

Problem kod ove pesme je to sto ne privlaci paznju, a pri tom ni on sam ne deluje ubedljiv. Licni utisak mi je kao da je dosao da otpevusi pesmu. Ne znam. Mozda ce spremiti neki "zanimljiv" nastup, ali ne znam sta bi to moglo.
Nisam ubedjen da on moze u finale da prodje.

Fotke sa prve probe (Foto: Sarah Louise Bennett / EBU)

UBfsK0U.jpg

aNTOWGD.jpg

QkCJFjc.jpg

V8rlfAA.jpg

Back