Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Izgledace lepse u smislu da se nece videti letve i razne druge "genijalnosti" rts-a i to iskljucivo zahvaljujuci ljudima koji imaju iskustva da prikriju nedostatke, ali se nece moci odmaci od utiska da gledamo O Melodie pentru Moldova za siromasne ( naravno mislim u smislu scene).
O Melodie pentru Europa je i meni prva asocijacija otkad sam video ovu scenu. 🤣

Dobro stvarno stoji da bezmalo svi enterijeri i scenografije generalno na televiziji (pa i u filmovima) stvarno izgledaju bezvezno uživo ili kad se tako telefonom uslikaju, to svako ko je bio na dva seta ili scene u životu zna, tako da nadam se da su te pare ulupane u vizuelnu produkciju i postprodukciju, neka fensi sočiva za kamere itd., could make all the difference.

A tekst pjesme kao da su pisali Ivana Bogougodnica Žigon, Sinan Sakić, i Dara Bubamara zajedno, pa svako pomalo ubacio tematiku koju preferira.

A tekst pjesme kao da su pisali Ivana Bogougodnica Žigon, Sinan Sakić, i Dara Bubamara zajedno, pa svako pomalo ubacio tematiku koju preferira.

I na sve to mu muziku radio Marko Kon, horor od ekipe

Sta od droga koristi ovaj covek neka mi neko kaze? :ROFLMAO: u kom je tripu ja ne verujem, ali moram da kazem da me plasi njegova pojava
On nije na drogama, on je u nekoj teskoj sekti 🙄

imam utisak da ih Antonić muva 😂
Drama Sipping GIF by NETFLIX

Status
Not open for further replies.
Back