Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mislim da se Egretova pesma samo @Pokahontas i meni, eventualno još 1,2 forumaša dopala od samog starta, ali drago mi je da pesma počinje i drugima da se svidja kako se bliži PZE'23.
I kao što je jedan grk napisao u komentaru, ovo je tip pesme koji bi u Portugaliji ili Holandiji pobedio i bio prepoznat kao jako kvalitetna pesma ali se našla na srpskom izboru tako da neće biti prepoznata, na žalost.
I ja ću reći na žalost jer ovo mi je Milan Bujaković ,,Niti" 2020 po senzibilitetu i kvalitetu a autor obe je gle čuda, Petar Pupić lično.

Meni je na prvo slušanje jedino njegova pesma bila kompletna. I sad mi jedan od favorita. Luka se takođe izdvojio, ali tek na drugo slušanje mi se zaista dopao.
A niti su mi zauvek jedna od najboljih pesama sa Beovizije.

Ja sam najgora
Ja sam najpodlija
Ja sam ljudski odron
b0c7571624048ce9b77a42b113315856.gif

I kao što je jedan Grk napisao u komentaru, ovo je tip pesme koji bi u Portugaliji ili Holandiji pobedio i bio prepoznat kao jako kvalitetna pesma ali se našla na srpskom izboru tako da neće biti prepoznata, na žalost.

Portugal je anomalija sto se tice evropskih NF-ova, ovakve pesme ne bi pobedile u vecini zemalja, nema to nikakve veze sa Srbijom. Holandija bira interno, pricamo o zemlji koja je preko NF slala Shalali.

A da li ce biti prepoznata ili ne, videcemo. Niti su bile druge u pf 2020.

Here we go again...

"Ja sam od starta prepoznao Konstraktinu pesmu iako je to tada bilo nepopularno mišljenje"
"Dok ste se svi vi raspravljali oko Sare i Zorje, ja sam vam lepo govorio o Konstrakti..."
Zapravo Zoe Kida i Konstrakta. Prvenstveno zbog Zemlje gruva, jednom od bendova koje sam otkrio i zavoleo upravo zahvaljujući Beoviziji.

Ne znam čemu to, zašto je to važno uopšte? Koliko imate godina?

Pravo iz Novog Sada. Samo ne videh onu iz Hercenšlusa što je na ulici pozivala da glasaju za njih u polufinalu. Ili peva u kasnim satima ili čitala i ona forum pa odustala.
Dobrodošla. Ja sam takođe zaluđen scenom, ekranima, svetlima, itd. :D

Konacno cemo saznati skrivene poruke teksta i bisere poput ''Baby, do you really wanna play hide and seek''

Status
Not open for further replies.
Back