Ziga je Sarin decko i koreograf, Luki koreografiju radi cura iz Slovenije ne on.Ovaj mladic je u Lukinom timu, inace koreograf. Bas ima ozbiljan tim. Jedva cekam nastup
https://instagram.com/ziga.janskovec?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Mene bukvalno vuce na Anu Maglicu period hahahaNiiije, Mirko je tad rekao za njega ako se dobro sećam.
Ne mora da se ne vidi, lep je dečko, ali je zapravo najzanimljiviji i najautentičniji kad ga puste da bude svoj...Kad me nije zvao za nastup sa zelenim ekranom gde se on uopšte ne bi ni video!
Pa nije ovo taj Ziga. To je Ziga SotlarZiga je Sarin decko i koreograf, Luki koreografiju radi cura iz Slovenije ne on.
Dark age...Mene bukvalno vuce na Anu Maglicu period hahaha
Mrm je u pravu.Dobro kostimi, plesači, sve će to da bude..
Nego da se osvrnem ja na njega malo, kao interpretatora, kao pevača, ili je to postalo totalno nebitno, vidim ja..
Meni je on nepoznanica u tom smisli, kako on barata vokalom? Koja su mu iskustva pevanja na matricu, pevanja uživo? Kakav ima raspon.. Sad ćete da se smejete, ali pevački deo pesme deluje ovako na prvu, tra la la, i svi kao super "Samo mi se spava, samo mi se spava" a slušaj ovaj raspon samo, ima tu i visina, falseta dosta, zna li on da odradi sve elemente kako treba, neme veze što je glas "elektrizovan" za potrebe studija..da li će imati uživo back vokale?
On je u timu plesaca. Pozadi desno. Nije ta osoba Sarin decko.Ziga je Sarin decko i koreograf, Luki koreografiju radi cura iz Slovenije ne on.
Postavio sam pitanja, helllloooo, kako mogu biti u pravu, ako nisam izneo tvrdnje već postavio pitanja?Mrm je u pravu.
Sad ću Grku da pošaljem, Serbian Jesus from pezma..Deo koreografije Princa
![]()
Boris ako ispadne na PZE imamo tradicionalnog neprolaznika.![]()
I meni takodje, peva o nesudjenoj ljubavi a ove ga dodiruju uz noge i vrte se u krug.U pravu si što se pitaš, prati radnju.
Meni ovaj Prinčev nastup malo krindž.
Uzas.... dobroDeo koreografije Princa
![]()
I pesma i koreografija vrišti 2005.Deo koreografije Princa
![]()