Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad me nije zvao za nastup sa zelenim ekranom gde se on uopšte ne bi ni video!
Ne mora da se ne vidi, lep je dečko, ali je zapravo najzanimljiviji i najautentičniji kad ga puste da bude svoj...

Nego što ti producenti imaju u glavi kako "zvezda" treba da izgleda, pa će da mu izbrišu ono po čemu se izdvaja i zbog čega ovo izvođenje ima skoro milion pregleda:

Dobro kostimi, plesači, sve će to da bude..
Nego da se osvrnem ja na njega malo, kao interpretatora, kao pevača, ili je to postalo totalno nebitno, vidim ja.. ☹️
Meni je on nepoznanica u tom smisli, kako on barata vokalom? Koja su mu iskustva pevanja na matricu, pevanja uživo? Kakav ima raspon.. Sad ćete da se smejete, ali pevački deo pesme deluje ovako na prvu, tra la la, i svi kao super "Samo mi se spava, samo mi se spava" a slušaj ovaj raspon samo, ima tu i visina, falseta dosta, zna li on da odradi sve elemente kako treba, neme veze što je glas "elektrizovan" za potrebe studija..da li će imati uživo back vokale?
Mrm je u pravu.

Deo koreografije Princa

OXYuAe7.jpg

U pravu si što se pitaš, prati radnju.
Meni ovaj Prinčev nastup malo krindž.
I meni takodje, peva o nesudjenoj ljubavi a ove ga dodiruju uz noge i vrte se u krug.
Mogao je da plese sa jednom devojkom, da povezu koreografiju sa tekstom, kao Madjar iz 2017, nastup bi bio smisleniji...

Bar je nesto pokazao. Kada ce ostali nesto da pokazu 🙃🙄

Status
Not open for further replies.
Back