Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Lukas je u finalu milion posto i tamo u top 5 zbog armije glasača koji nemaju problem masovno da ga podrže.
Ukratko oni nisu fanovi esca, ne daj bože ,nego njegovi fanovi ... a ni žiri mu baš neće uskratiti poene....ono kako ko ... to će tek biti iznenađenje.
U pobedu neverujem nego će završiti lagano u vrhu finala.
Kraj rasprave.

Lukas je u finalu milion posto i tamo u top 5 zbog armije glasača koji nemaju problem masovno da ga podrže.
Ukratko oni nisu fanovi esca, ne daj bože ,nego njegovi fanovi ... a ni žiri mu baš neće uskratiti poene....ono kako ko ... to će tek biti iznenađenje.
Kraj rasprave.
Pričamo o ESC-u. Znamo svi da će Lukas biti visoko na PZE, pogotovo sa Kijom koja će se valjati po njegovom klaviru huh

Pričamo o ESC-u. Znamo svi da će Lukas biti visoko na PZE, pogotovo sa Kijom koja će se valjati po njegovom klaviru huh
a ha.... ma kakav crni esc.... neće mu pomoći ni tri Kije....
ne znam možda su platili telekom i vip :ROFLMAO: pa osvaje 12 bodova publike ali od žirija neće dobiti više od 5 ili 6.
Ne bih reakao da će to čika Aci biti dovoljno za pobedu na PZE...tako da ja i ne razmišljam o njemu na escu.

inače kad čujem reč Kija ...odmah se zbljujem.

Odmah počnem da kijam.. :D

Ne bi me čudilo da sledeće godine Mirković pošalje i Kiju na PZE23 🙄

a ha.... ma kakav crni esc.... neće mu pomoći ni tri Kije....
ne znam možda su platili telekom i vip :ROFLMAO: pa osvaje 12 bodova publike ali od žirija neće dobiti više od 5 ili 6.
Ne bih reakao da će to čika Aci biti dovoljno za pobedu na PZE...tako da ja i ne razmišljam o njemu na escu.

inače kad čujem reč Kija ...odmah se zbljujem.
Ne mogu da verujem da sam se skroz složio sa tvojim postom od reči ro reči

Evo od danas imam konačno zvanično novi stav....
nekako mi je sazrelo i navijam za dve pesme i subjektivno i objektivno, potpuno ravnopravno.

Dakle svaka na svoj način ako bude iazabrana biće mi enormano drago. I ja ne vidim nikog drugog osim Zorje i Sare u Torinu.
Jedino koga mogu još da zamislim to je Anđela sa produžetkom pesme jer mi taj bit najviše odgovra,šta više nego kod Z i S.Ali sam svestan da ona ipak nema takvu šansu.
Njeno dolazi sledeće godine. Pa unapred navijam za Anđelu 2023 :love: i onu koja ne ode ove godine... bilo to Zorja ili Sara.

Kraj rasprave.
Delulu

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 23. februar

Igor Simić prestigao Lukasa i po prvi put ušao u top 5, dok je LIFT prvi put u top 10. Konstrakta pala na 11. mesto. Zorja prešla milion pregleda.

eRLXANI.png

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back