Pričamo o ESC-u. Znamo svi da će Lukas biti visoko na PZE, pogotovo sa Kijom koja će se valjati po njegovom klaviru huhLukas je u finalu milion posto i tamo u top 5 zbog armije glasača koji nemaju problem masovno da ga podrže.
Ukratko oni nisu fanovi esca, ne daj bože ,nego njegovi fanovi ... a ni žiri mu baš neće uskratiti poene....ono kako ko ... to će tek biti iznenađenje.
U pobedu neverujem nego će završiti lagano u vrhu finala.
Kraj rasprave.
a ha.... ma kakav crni esc.... neće mu pomoći ni tri Kije....Pričamo o ESC-u. Znamo svi da će Lukas biti visoko na PZE, pogotovo sa Kijom koja će se valjati po njegovom klaviru huh
Ne mogu da verujem da sam se skroz složio sa tvojim postom od reči ro rečia ha.... ma kakav crni esc.... neće mu pomoći ni tri Kije....
ne znam možda su platili telekom i vippa osvaje 12 bodova publike ali od žirija neće dobiti više od 5 ili 6.
Ne bih reakao da će to čika Aci biti dovoljno za pobedu na PZE...tako da ja i ne razmišljam o njemu na escu.
inače kad čujem reč Kija ...odmah se zbljujem.
DeluluLukas je u finalu milion posto i tamo u top 5 zbog armije glasača koji nemaju problem masovno da ga podrže.
Ukratko oni nisu fanovi esca, ne daj bože ,nego njegovi fanovi ... a ni žiri mu baš neće uskratiti poene....ono kako ko ... to će tek biti iznenađenje.
U pobedu neverujem nego će završiti lagano u vrhu finala.
Kraj rasprave.