Ne mozes ni polu-anonimus da budes u Srbistanu bez da ti neki celavi buzdovan vodu mutiNisam mislio na nju, ali svakako i njen slučaj dokazuje koliko je Loka ološ
Loka je Saša Popović za srpski pop, rock, electro, repA ko je Loka uopste?
Čekaj to je onaj lik što ga je tukao Rasta,tako?
Hvala Bogu pa mi nista od ubogog Portugala kao drzave i ESC nacije ne treba - pa ni njihov koncept koji sad fanovi misle da ih je krenulo, a vec za koju godinu ce opet da lizu gepek polufinala.Zamislite da je PZE kao FdC, polufinala u dve subote, ne zna se ko je kako rangiran u polufinalima, pa treća subota finale...odlepili bi ovde..![]()
Dzipsii je skroz druga priča od Mascoma, on je u Red Pill produkcijskoj kući, koju je osnovao Rap GorilaInače osim Baloša, mislim da je i Dzipsi pod Lokinim okriljem. Inače, npr Buč kesidi su isto pod Lokinim okriljem, ima ih dosta koji su ušli u priču sa njim, a završiće kao Bojana Vunturišević. Čovek je težak lažov, manipulator I prevarant
A Nadju nece da pohvali jer se Kristina odrekla Aleksandre...Aleksandra Kovač pre neki dan okačila story sa Egretovom pesmom i napisala da je jedina vredna esc-a. Rts molim vas pozovite je u žiri za finale. Hvala![]()
Tako je mili. Previse su se uzdigli sad Portugalci, ali opet ce pasti tako nisko kao 2019.Hvala Bogu pa mi nista od ubogog Portugala kao drzave i ESC nacije ne treba - pa ni njihov koncept koji sad fanovi misle da ih je krenulo, a vec za koju godinu ce opet da lizu gepek polufinala.
pa dobro nije bitan Portugal sad ovde, ima jos takvih NF...samo zamisljam kako bi to ovde izgledalo...Hvala Bogu pa mi nista od ubogog Portugala kao drzave i ESC nacije ne treba - pa ni njihov koncept koji sad fanovi misle da ih je krenulo, a vec za koju godinu ce opet da lizu gepek polufinala.
Najveći problem u današnjoj muzici,evo konkrentno za Srbiju da pričamo je što je sve to instant muzika,kraći rok trajanja ima od flaše jogurta,sve se radi samo zbog para i pravi se samo komercijala da se "publici dopadne".Meni Balos deluje k'o burzujcina i sigurno ima razloga sto o(p)staje kod Loke. Dzipsi.. ne znam, ne pratim koleginicu.gif
Ja bih bukv da sam neko ko zeli da fura pacijenta na aparatima sto se tice komercijalne prodje u Srb zvanog 'cisti pop' radio kao Angelina: pisao bih pesme za druge, radio svoje kako mi se svidja - al' opet uz neko komercijalno-biznis savetovanje da ne bi isle pesme niz vetar i tjt
Nisam siguran ali mislim da Mascom sarađuje sa Rep gorilom, nemojte me držati za rečDzipsii je skroz druga priča od Mascoma, on je u Red Pill produkcijskoj kući, koju je osnovao Rap Gorila