Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dobro dečko je samo skroman i iskren,vodi se time prvo počisti u svom dvorištu,pa onda guraj nos u tudje i pljuj komšiju,želi da na pošten način na ovom takmičenju....IZGUBI... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Za Kristinu i Aleksandru se ne slažem,to je njihova privatna stvar i nije korektno vredjati ih ovde,poštujmo njih i njihov rad,jer su u životu nešto postigli,a to njih dve znaju šta se izmedju njih desilo.
Možda se i pomirile čim Aleksandra hvali Nadju haha,svakako je sukob interesa,ako ti je neko RODJENA sestra naravno..

Inače osim Baloša, mislim da je i Dzipsi pod Lokinim okriljem. Inače, npr Buč kesidi su isto pod Lokinim okriljem, ima ih dosta koji su ušli u priču sa njim, a završiće kao Bojana Vunturišević. Čovek je težak lažov, manipulator I prevarant

Meni Balos deluje k'o burzujcina i sigurno ima razloga sto o(p)staje kod Loke. Dzipsi.. ne znam, ne pratim koleginicu.gif

Ja bih bukv da sam neko ko zeli da fura pacijenta na aparatima sto se tice komercijalne prodje u Srb zvanog 'cisti pop' radio kao Angelina: pisao bih pesme za druge, radio svoje kako mi se svidja - al' opet uz neko komercijalno-biznis savetovanje da ne bi isle pesme niz vetar i tjt

Zamislite da je PZE kao FdC, polufinala u dve subote, ne zna se ko je kako rangiran u polufinalima, pa treća subota finale...odlepili bi ovde.. 😬🤭😁

Zamislite da je PZE kao FdC, polufinala u dve subote, ne zna se ko je kako rangiran u polufinalima, pa treća subota finale...odlepili bi ovde.. 😬🤭😁
Hvala Bogu pa mi nista od ubogog Portugala kao drzave i ESC nacije ne treba - pa ni njihov koncept koji sad fanovi misle da ih je krenulo, a vec za koju godinu ce opet da lizu gepek polufinala.

Inače osim Baloša, mislim da je i Dzipsi pod Lokinim okriljem. Inače, npr Buč kesidi su isto pod Lokinim okriljem, ima ih dosta koji su ušli u priču sa njim, a završiće kao Bojana Vunturišević. Čovek je težak lažov, manipulator I prevarant
Dzipsii je skroz druga priča od Mascoma, on je u Red Pill produkcijskoj kući, koju je osnovao Rap Gorila

Aleksandra Kovač pre neki dan okačila story sa Egretovom pesmom i napisala da je jedina vredna esc-a. Rts molim vas pozovite je u žiri za finale. Hvala😂
A Nadju nece da pohvali jer se Kristina odrekla Aleksandre...

Hvala Bogu pa mi nista od ubogog Portugala kao drzave i ESC nacije ne treba - pa ni njihov koncept koji sad fanovi misle da ih je krenulo, a vec za koju godinu ce opet da lizu gepek polufinala.
Tako je mili. Previse su se uzdigli sad Portugalci, ali opet ce pasti tako nisko kao 2019.

pa dobro nije bitan Portugal sad ovde, ima jos takvih NF...samo zamisljam kako bi to ovde izgledalo... 🤭🤭

Meni Balos deluje k'o burzujcina i sigurno ima razloga sto o(p)staje kod Loke. Dzipsi.. ne znam, ne pratim koleginicu.gif

Ja bih bukv da sam neko ko zeli da fura pacijenta na aparatima sto se tice komercijalne prodje u Srb zvanog 'cisti pop' radio kao Angelina: pisao bih pesme za druge, radio svoje kako mi se svidja - al' opet uz neko komercijalno-biznis savetovanje da ne bi isle pesme niz vetar i tjt
Najveći problem u današnjoj muzici,evo konkrentno za Srbiju da pričamo je što je sve to instant muzika,kraći rok trajanja ima od flaše jogurta,sve se radi samo zbog para i pravi se samo komercijala da se "publici dopadne".
Baš zato nam je muzika i veoma lošeg kvaliteta,kada bi svako mogao stvarati muziku koju zaista voli i oseća i da još od toga živi i zaradjuje,to bi već bila druga priča..
Retki su muzičari koji nisu podlegli uticaju "trenda"..prilagodjavaju se da ne kažem prodaju nažalost..

Želim dušu zlato sa Hurricane, da vidimo to odsustvo fanovanja kad su ove Nove 3 u pitanju

Status
Not open for further replies.
Back