Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta će nam to! Srbi za Srbe!
maja-nikolic.gif

Ne spominje ga niko zato što nema nikakve šanse za pobedu,uglavnom se ovde spominju kandidati koji mogu nešto uraditi.
To kao da neko pita,zašto se ne spominju Frajle i Hercenšlus i Dapčevićeva,svaka njima čast za uspešnu karijeru,ali im pesme nisu takmičarske već su došli samo da promovišu novu pesmu.
Pa nema sanse ni Dzipisi pa ga spominju

Naš žiri me nije razočarao do sad, nema potrebe za internacionalnim.
Osim 2009. i 2020.godine,a možda čak i 2019. 2018.što se odrazilo i na veoma loš plasman Srbije na evrovziji tih godina,medjutim zato me je veoma prijatno baš iznenadio naš žiri glasajući za Konstraktu,senzacija bukvalno da jedan žiri podrži to..

Čim sam čuo pesmu znao sam da je flop,jer je logično da on fizički neće moći a ni vokalno to odraditi kako treba,pesma nije za ESC to stoji ali bi možda imao korektan plasman fazon Zoe Kida,da je imao nastup odličan uz korektno pevanje prošao bi makar kao onaj jutjuber iz 2020.godine ne mogu se setiti sada imena..
Medjutim ovako...
Užas poređenje + prekini da prosipaš "pamet" na sve što neko napiše.

Scenario:

Angellina pobeđuje, zovu je da izađe na scenu, ona dolazi i kroz drhtaj kaže da ipak nije spremna za veliku evrovizijsku scenu, zahvaljuje se publici i žiriju na podršci, ali kartu za Liverpul prepušta drugoplasiranom Luki.

Voditelji u šoku, čak zanemela i Kristinetina, krupan kadar na plačljivog Luku u bekstejdžu i Angellina koja kaže

🙏🏼 Sklonite mu suze, nije gotovo 🙏🏼

Pa ne nego sinoć je msm Miloš objavio presek sa youtube,neko ga je pitao,zar to nije trebalo u utorak biti,i onda je odgovoreno da je fokus u utorak uveče(danas) na saopštavanju rezultata glasanja finala PZE23,zbog toga sam pitao..

A onda je u subotu Tićoni brzinski raspakuje... :love:

tijana-dapcevic-excited.gif
Ova zena ima sve predispozicije da odise nekom zgodnocom i atraktivnoscu, ali dzaba kad se ponasa skroz haoticno..

Jedino gde grmi je u spotu 'Ona to zna'

• Wow
Reactions: Mrm
Status
Not open for further replies.
Back