Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja ne verujem ničemu sve do sutra u 6, kad očekujem one recapove.
Forum sutra u 6:

f0050cb656d9c0c2f8162a626b845d4c.gif

Ispratite poslednju epizodu Odbrojavanja do PZE 2023!

ODBROJAVANJE DO PZE 2023 | Ep. 3 | Gosti: Hercenšlus, Boris Subotić, Princ, Filip Žmaher
🕓 Premijera danas u 10:00

Prošle godine smo imali zastrašujuçe botove Zorje.
Sada koliko vidim svi: Luke Blek Luke Blek...
Jel on možda zlatan? Jel možda vanzemaljac? Šta će da se desi ako ne pobedi? Jel ćete da izvršite samoubistvo?

Jel on možda zlatan? Jel možda vanzemaljac? Šta će da se desi ako ne pobedi? Jel ćete da izvršite samoubistvo?
Mozda ljudi samo vole ono sto ti ne volis. Zasto neko mora odmah da bude bot? Koliko vidim, ove godine je barem 4 kandidata imalo veliku podrsku ovde, samo sto kad neko favorizuje nekog favorita odma postaje bot.

Ako Luka ne pobedi, samo želim da mi svih ne poludimo kao Poljska kad Jann nije pobedio... ta priča od Jann / Blanka mi stvarno pod puno dosadilo.

Mozda ljudi samo vole ono sto ti ne volis. Zasto neko mora odmah da bude bot? Koliko vidim, ove godine je barem 4 kandidata imalo veliku podrsku ovde, samo sto kad neko favorizuje nekog favorita odma postaje bot.
Bas tako, ja imam favorite koji su mi ispred Luke, naravno sve je to ovako na prvu, nemam nijednog izrazitog favorita dok ne vidim nastupe, ali svakako nemam nista protiv toga da Luka bude prvi jer ima ogroman ESC potencijal. Ali da bi to neko shvatio mora da sazre u ESC smislu. 😉

Ako Luka ne pobedi, samo želim da mi svih ne poludimo kao Poljska kad Jann nije pobedio... ta priča od Jann / Blanka mi stvarno pod puno dosadilo.
Zavisi kakva ce biti situacija, opravdana ili neopravdana 🤭 ako bude neopravdana bice jos gore 🤣🤣

Bas tako, ja imam favorite koji su mi ispred Luke, naravno eve je to ovako na prvu, nemam nijednog izrazitog favorita dok ne vidim nastupe, ali svakako nemam nista protiv toga da Luka bude prvi jer ima ogroman ESC potencijal. Ali da bi to neko shvatio mora da sazre u ESC smislu. 😉
Onda ja ne želim nikada da sazrim ;)

• Like
Reactions: Mrm
Status
Not open for further replies.
Back