Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Prošle godine smo imali zastrašujuçe botove Zorje.
Sada koliko vidim svi: Luke Blek Luke Blek...
Jel on možda zlatan? Jel možda vanzemaljac? Šta će da se desi ako ne pobedi? Jel ćete da izvršite samoubistvo?
Uživaj u svom favoritu i nema razloga za toksičnost i aludiranje na kolektivni suicid ili bilo šta negativno. Na osnovu pesme on jeste većini favorit ali nastupom uživo videcemo hoće li i ostati. Plus, kao zvanični ogae član trebaš biti umereniji i biti primer posebno novajlijama. Uživaj večeras i bez ljutnje, danas nam je svima jedan od onih bitnijih dana u godini. 😉

Treba biti fer i korektan, jest me malo iznervirao na početku, al dobro šta sad. Dečko je očigledno najspremniji došao i to treba podržati na maks, ozbiljno je shvatio svoj projekat i to je za svako poštovanje.

Danas nam je prvi dan slave, tako da vas najlepse molim da prestanete da hranite trolove i da ih citirate jer drasticno opada kvalitet diskusije.

Imacemo mnogo kvalitetnog (i nekvalitetnog mozda) PzE materijala za komentarisanje i hajde da se posvetimo tome.

A stvarno bi bilo kul da ga ranije objave, ali kontam da ga objavljuju u 18h jer uzimaju snimke sa poslednje - generalne probe. Ja sam im i na tome zahvalan, taman me dodatno nahajpuju pred sam show.

Ne znam za vas ali ja sam umro od smeha! 😁😁😁
Gospodine, ovo nije taj forum! Pogrešili ste!
Ne znam za ostale ali ja sam umro od smeha sad !😁
P.S. Petre, poslao ti još 2x nakon ovog tvog posta, možda se predomisliš i povučeš reč jer u suprotnim pustiće još bar 3x. 😁😄😁😄

Status
Not open for further replies.
Back