Budi srećan što ih ima,prvi put recap postoji od 2022.godine mislim..Mogli bi ti recapovi i malo pre 6.
Forum sutra u 6:Ja ne verujem ničemu sve do sutra u 6, kad očekujem one recapove.
Forum sutra u 6: Mehh....nema veze ima i to drugo polufinale 2.marta..Forum sutra u 6:
![]()
Budi srećan što ih ima,prvi put recap postoji od 2022.godine mislim..
Pa da, Zelj Ko Jok Si je kinez.Naš žiri me nije razočarao do sad, nema potrebe za internacionalnim.
Mozda ljudi samo vole ono sto ti ne volis. Zasto neko mora odmah da bude bot? Koliko vidim, ove godine je barem 4 kandidata imalo veliku podrsku ovde, samo sto kad neko favorizuje nekog favorita odma postaje bot.Prošle godine smo imali zastrašujuçe botove Zorje.
Sada koliko vidim svi: Luke Blek Luke Blek...
Jel on možda zlatan? Jel možda vanzemaljac? Šta će da se desi ako ne pobedi? Jel ćete da izvršite samoubistvo?
Ako Luka ne pobedi, samo želim da mi svih ne poludimo kao Poljska kad Jann nije pobedio... ta priča od Jann / Blanka mi stvarno pod puno dosadilo.Prošle godine smo imali zastrašujuçe botove Zorje.
Sada koliko vidim svi: Luke Blek Luke Blek...
Jel on možda zlatan? Jel možda vanzemaljac? Šta će da se desi ako ne pobedi? Jel ćete da izvršite samoubistvo?
Bas tako, ja imam favorite koji su mi ispred Luke, naravno sve je to ovako na prvu, nemam nijednog izrazitog favorita dok ne vidim nastupe, ali svakako nemam nista protiv toga da Luka bude prvi jer ima ogroman ESC potencijal. Ali da bi to neko shvatio mora da sazre u ESC smislu.Mozda ljudi samo vole ono sto ti ne volis. Zasto neko mora odmah da bude bot? Koliko vidim, ove godine je barem 4 kandidata imalo veliku podrsku ovde, samo sto kad neko favorizuje nekog favorita odma postaje bot.
Zavisi kakva ce biti situacija, opravdana ili neopravdanaAko Luka ne pobedi, samo želim da mi svih ne poludimo kao Poljska kad Jann nije pobedio... ta priča od Jann / Blanka mi stvarno pod puno dosadilo.
Onda ja ne želim nikada da sazrimBas tako, ja imam favorite koji su mi ispred Luke, naravno eve je to ovako na prvu, nemam nijednog izrazitog favorita dok ne vidim nastupe, ali svakako nemam nista protiv toga da Luka bude prvi jer ima ogroman ESC potencijal. Ali da bi to neko shvatio mora da sazre u ESC smislu.![]()