Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne. Tek od 20h. Do tada posao (radni dan je).

Kakva je to RTS logika koju mi ne razumemo a po kojoj se snimci ss proba objavljuju sat vremena pre samog festivala, što nisu objavili juče pa da dignu hajp?

Verovatno budu sa danasnje probe kada su takmicari najspremniji.

@libertà

Ako si stigao do Anastacie Prikhodko, na konju si bio, dogurao si bio do kraja.. 🤭😁✌️

Objavom na sat, dva pre samih nastupa, realno nemam želju ni da pogledam tu rekapitulaciju. To je baš bzveze ali fascinira, kako je RTS apsolutno sve ove godine uspeo da sačuva u tajnosti tj. do momenta dok oni sami ne odluče da nešto objave.
Prvo imena pa onda pesme a sad i same isečke i neke krupnije detalje sa proba. Klopka je definitivno nešto jedino vredno na RTS-u, zato je valjda i žele oterati. Ako ništa drugo ne upali onda će krenuti sa 368 pokušajem atentata na AV ali sada u klopkinoj režiji.😁
Ipak je to najbolje uvežbani recept koji zasigurno prolazi kod polusveta.😁

Ajde neka je sa srećom svim izvođačima ove sedmice, nadam se da će mnogima da bude odskočna daska ovo učešće i da će imati nastupe karijere do sad i neka pobijedi najbolji paket koji će najbolje proći u Liverpulu.

Neće sigurno biti mutnih radnji sa glasanjem tako da se nadam da ćemo podržati koga god da pobijedi, bilo da su u pitanju naši favoriti ili ne.

Srećno i neka počne PzE! 🇷🇸

Take those tears away from me, it's not over)
(Take those tears away from me, it's not over)
(It's not over)

A chain adorns me with gold because it's cold, very cold
A stranger is not what I want to be, but I became one a long time ago
A chain, to tie us and squeeze us together just for a while
Time flies forever, we are falling...

🤭🤭✌️✌️

Are you afraid of me little li li li ?
That 70S Show Lol GIF by PeacockTV

Status
Not open for further replies.
Back