Nismo, jer ovo takmicenje ima samo 10-ak pesama vrednih mog uzimanja olovke u ruke i mentalnog naprezanja iole.
Nisam Loreen,ali mogu da pogledamVeceras ce se posle polufinala pricati samo o jednoj osobi, a to je punog imena Andjela Lorin Talhoui Vujovic![]()
![]()
Obraduj nas Miloše bar malo sa utiscima večeras@Lexi Jednom sam, drugi je ingin citat. A da znas da sam pospan, jer poslednjih dana sam dan i noc sredjivao video snimke za ogae youtube i ostalo sto ide uz to. Pisacu veceras iz Kosutnjaka, mozda bude malo i prenosa atmosfere uzivo na nasem Instagramu.
Od svega ponavljam samo LANAC...STRANAC...LANAC...ko neki zli dusi koje je poslala Demi Lovato.Bila bi fora da pošaljemo Žmahera u Liverpul,jedna od najzaraznijih,ako ne i najzaraznija pesma festivala,medju retkim numerama koja odmah ulazi u uši i lako se pamti![]()
![]()
Iskreno zaista prvi put kada sam poslusao ove 32 numere,jedino na prvu od prve sekunde mi je paznju drzala Nenaaa,nemaa vremenaa bukvalno i strofe i refren su baš pamtljive i zarazne,a svidja mi se i ona muzika izmedju,kul mi jee bez sve šaleOd svega ponavljam samo LANAC...STRANAC...LANAC...ko neki zli dusi koje je poslala Demi Lovato.