Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Season 1 Nbc GIF by The Good Place

@Lexi Jednom sam, drugi je ingin citat. A da znas da sam pospan, jer poslednjih dana sam dan i noc sredjivao video snimke za ogae youtube i ostalo sto ide uz to. Pisacu veceras iz Kosutnjaka, mozda bude malo i prenosa atmosfere uzivo na nasem Instagramu.
Obraduj nas Miloše bar malo sa utiscima večeras 🙏 a dace Bog da od nedelje u ponoć budemo srećni i zadovoljni pobednikom/pobednicom pa makar i fazonu ,,Samo mi se spava". 😉

Bila bi fora da pošaljemo Žmahera u Liverpul,jedna od najzaraznijih,ako ne i najzaraznija pesma festivala,medju retkim numerama koja odmah ulazi u uši i lako se pamti ;) :love:

Od svega ponavljam samo LANAC...STRANAC...LANAC...ko neki zli dusi koje je poslala Demi Lovato.
Iskreno zaista prvi put kada sam poslusao ove 32 numere,jedino na prvu od prve sekunde mi je paznju drzala Nenaaa,nemaa vremenaa bukvalno i strofe i refren su baš pamtljive i zarazne,a svidja mi se i ona muzika izmedju,kul mi jee bez sve šale :love: :LOL: ;)

Ja iskreno prvi put čujem da Žmaher postoji, čudi me da nije već bio u Zadruzi da osveži karijeru.

Елена Станојевић биће за клавиром током наступа тате Игора.

Screenshot_20230301_113512_Instagram.webp

Status
Not open for further replies.
Back