Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne mogu se oteti utisku da ste svi očito imali od Angelline stvarno jako mala očekivanja nakon onog prošle godine pa vam je svaki pomak wow, ali meni na ovom recapu ona baš ništa posebno. Nastup kao takav djeluje okej, ali se na njoj i dalje vidi koliko je stisnuta i fazon neprijatno mi je, sklonite me odavde, gotovo je. Ne znam...

ne dođe ekipa, imaju pravo da režiraju svoje nastupe samo što dosta njih ne zna očigledno.
Mislim na RTS ekipu, kao da imaju samo tri kamere u studiju. 2020. godina neuporedivo bolja u tom smislu.

Nadam se da će mi Luka popraviti utisak večeras jer gledajući ovo ovako niko sa ovog snimka ne bi prošao u finale u maju. Ali ajde, sklonite mi suze, nije gotovo!!
Ne mora da znači da ne bi prošao, možda (u stvari sigurno) bi nastup bio bolji na ESC? Mada jeste rizik ako ga pošaljemo čak i sa dobrim nastupom.

Boze hoce li neko prodrmati malo Stefana Sajkacu, lik operisan od ritma nacisto

ovako na osnovu recapa meni najbolja opcija za ESC Filip u ovom pf ali čekamo cele nastupe. Pa možda čak i Savo.

Smijali ste se kad sam spominjao Nađu kao konkurentnu a uopšte me ne bi čudilo da na jednostavnost i emociju upadne u vrh.

Što se nastupa tiče, Italijani (top atmosfera) Nađa (mladalački, jednostavno), Filip (ne znam čemu silni negativni komentari, meni ovo dobro izgleda), Anđa (svaka čast lutko na svemu), Savo (potrudio se), Boris (jako dobro), Luke (nisam oduševljen i dalje ali svakako za finale) iiii Tićoni (harizmatična žena)

Kakvi li će biti glasovi žirija ako su oni glasali na osnovu ovoga?

Status
Not open for further replies.
Back