da, rad kamere ne prati pesmu uopšte plus ne prati koreografiju.Nadam se da će mi Luka popraviti utisak večeras jer gledajući ovo ovako niko sa ovog snimka ne bi prošao na finale u maju. Ali ajde, sklonite mi suze, nije gotovo!!
da, rad kamere ne prati pesmu uopšte plus ne prati koreografiju.Nadam se da će mi Luka popraviti utisak večeras jer gledajući ovo ovako niko sa ovog snimka ne bi prošao na finale u maju. Ali ajde, sklonite mi suze, nije gotovo!!
ne dođe ekipa, imaju pravo da režiraju svoje nastupe samo što dosta njih ne zna očigledno.Sada stvarno već pizdim...neko dođe sa super idejom za nastup, a onda ekipa kažem hmmm može, snimićemo desno iz žablje perspektive.
Mnogo je statičnokako je filip podbacio o čemu pričate? jedan od vizuelno najkompletnijih nastupa.
Mislim na RTS ekipu, kao da imaju samo tri kamere u studiju. 2020. godina neuporedivo bolja u tom smislu.ne dođe ekipa, imaju pravo da režiraju svoje nastupe samo što dosta njih ne zna očigledno.
Baloš je bukv paket za ESCkako je filip podbacio o čemu pričate? jedan od vizuelno najkompletnijih nastupa.
Ne mora da znači da ne bi prošao, možda (u stvari sigurno) bi nastup bio bolji na ESC? Mada jeste rizik ako ga pošaljemo čak i sa dobrim nastupom.Nadam se da će mi Luka popraviti utisak večeras jer gledajući ovo ovako niko sa ovog snimka ne bi prošao u finale u maju. Ali ajde, sklonite mi suze, nije gotovo!!
+++kako je filip podbacio o čemu pričate? jedan od vizuelno najkompletnijih nastupa.
Slažem se. jasmin je car.Baloš je bukv paket za ESC
Jedino njemu treba kamera da se trese umesto njegaBoze hoce li neko prodrmati malo Stefana Sajkacu, lik operisan od ritma nacisto
Nadja u top 3 po glasovima zirija sigurno!Kakvi li će biti glasovi žirija ako su oni glasali na osnovu ovoga?