Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Pogledao sam ostalo sto me zanimalo mada me ovo sa zvukom bas zbunjuje

Angellina - Nije bila losa, ne razumem jos uvek ispadanje, ona je za onaj nastup prosle godine dobila 12 od Nede Ukraden (ako se ne varam), a sad je ziri toliko zakopao?
Boris - Pokidao i to je to, pobednik polufinala sto se mene tice
Chegi - imaju simpatican refren i to je sve sto imaju
Stefan - Ovaj stvarno je Shy, pa dobro svidja mi se kraj pesme, ali nisam odusevljen i cudno sto je prosao

Neda je Angellini dala 8 prošle godine.

Mislim da je Lukin nastup upravo ono sto sam i ocekivao tako da mi je super, stvarno predobar koncept za nastup, jos samo on da nije bio tako polu-smotan😭

pozitivno kod luke je što nije bio skuvana noga na sceni, već lepo vlada, a negativno je što nastup deluje jeftino, scenografija deluje jeftino, kostimi jeftino, grafika je dobra uglavnom.

sama ideja igrice je super, ali je bukvalno na 10% potencijala.

upravo ono što nisam hteo je da se ponovi 2020. gde šaljemo najbolju pesmu ali sa mess nastupom pa onda sad kalkulacije, pa moleban bogu sunca šta da se sredi za ESC. Mnogo je bolje kad imaš full paket kao Konstrakta.

još gore je što on nije HRC, pa ga mess nastup može koštati pobede, pa da ode neko ko je sada bio bolje spreman ali sa limitiranim ESC potencijalom.

užas. dobro.

• Like
Reactions: FFM
Stefo, jos samo malo da se opusti, gitaristkinja skine cvikere i total vibe, čak je i pozadina istih boja... :love:

p02ch10k.jpg

Aj' laku noć.. :cool: :giggle:

pozitivno kod luke je što nije bio skuvana noga na sceni, već lepo vlada, a negativno je što nastup deluje jeftino, scenografija deluje jeftino, kostimi jeftino, grafika je dobra uglavnom.
Ne bih da te plasim ali decko bukvalno emituje energiju smotane sajle na sceni, plesaci izvukli celu koreografiju

Sviđa mi se kako smo Sava koji je bio u trendingu ceo februar, treći po lajkovima i jedan od sekundarnih favorita prežalili za 5 minuta 😂 😭
Da je doveo Blondi u green room sad bi drugacije razgovarali...

Back