Pokahontas
Ekspert
Savo i Angellina inače već sad 3. i 4. po pregledima od svih iz prvog pf, ljude više zanima ko je ispao nego ko je prošao lol
Mnogu te sakam..Boze ovaj Mrm kad se zalepi za nekog ko pijavica pa pocne sam sa sobom voditi razgovore...
A pa naravno, samo ostali messy nisu vredni preteranog spominjanja kao sto je on.Prestrogi ste prema Luki, just saying. Znam da je favorit, ali nije da je jedini imao messy nastup.
Pa nzm stvarno koga zanima onaj garazni bend koji boga pitaj kako je prosao, msm zna se - zbog zirijaSavo i Angellina inače već sad 3. i 4. po pregledima od svih iz prvog pf, ljude više zanima ko je ispao nego ko je prošao lol
pa naravno da bi, svi pobednički nastupi su unapređeni na ESC sem Konstrakte koja je došla sa gotovim proizvodom.Ma nasminkao bi se Lukin nastup do maja, uveren sam, a i veca scena, bolji uslovi...
Zamislite samo onog monstruma na onom masivnom ekranu u liverpulu, pa pojeo bi celu halu... a ovde ga nema ni dva metra, skoro ko Andjelinina rotirajuca platforma oblozena led ekranima .
Ali ja ne mislim da je on fejl što se očekivanja tiče, trudio sam se da ih držim na nivou realnog. Ne sviđa mi se kako je snimljeno, ideja mi je odlična. Ali ok je da svako ima drugačiji utisak, nemam problem sa tim.A pa naravno, samo ostali messy nisu vredni preteranog spominjanja kao sto je on.
Mislim da je ovde fokus na ocekivanjima i mogucnosti te pesme jer je stvarno sjajna.
podcenjuješ broj altrock likova koji bi glasali za njih kao što su za Gift prošle godinePa nzm stvarno koga zanima onaj garazni bend koji boga pitaj kako prosao, msm zna se - zbog zirija
čaša do pola puna:A pa naravno, samo ostali messy nisu vredni preteranog spominjanja kao sto je on.
Mislim da je ovde fokus na ocekivanjima i mogucnosti te pesme jer je stvarno sjajna.
Kaze se 'te sakam mnogu', kako mozes biti tako nepismen da napravis gresku jeziku koji ti nije majcin?Mnogu te sakam..![]()
Meni je nastup odličan.Prestrogi ste prema Luki, just saying. Znam da je favorit, ali nije da je jedini imao messy nastup.
Cak je stenara i unazadila pocetak nastupa jer nije bilo onih brzih kadrova lolpa naravno da bi, svi pobednički nastupi su unapređeni na ESC sem Konstrakte koja je došla sa gotovim proizvodom.
Nije ok ovo. Cak i da nemam nikakvo pronalazenje u ovom postu - nije ok.to nije smotana sajla to je autizam koji na zapadu prolazi sada, svi imaju dijagnoze i nenormalni su.