Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ma nasminkao bi se Lukin nastup do maja, uveren sam, a i veca scena, bolji uslovi...
Zamislite samo onog monstruma na onom masivnom ekranu u Liverpulu, pa pojeo bi celu halu... a ovde ga nema ni dva metra, skoro ko Andjelinina rotirajuca platforma oblozena led ekranima .

Prestrogi ste prema Luki, just saying. Znam da je favorit, ali nije da je jedini imao messy nastup.
A pa naravno, samo ostali messy nisu vredni preteranog spominjanja kao sto je on.
Mislim da je ovde fokus na ocekivanjima i mogucnosti te pesme jer je stvarno sjajna.

Savo i Angellina inače već sad 3. i 4. po pregledima od svih iz prvog pf, ljude više zanima ko je ispao nego ko je prošao lol
Pa nzm stvarno koga zanima onaj garazni bend koji boga pitaj kako je prosao, msm zna se - zbog zirija

Ma nasminkao bi se Lukin nastup do maja, uveren sam, a i veca scena, bolji uslovi...
Zamislite samo onog monstruma na onom masivnom ekranu u liverpulu, pa pojeo bi celu halu... a ovde ga nema ni dva metra, skoro ko Andjelinina rotirajuca platforma oblozena led ekranima .
pa naravno da bi, svi pobednički nastupi su unapređeni na ESC sem Konstrakte koja je došla sa gotovim proizvodom.

A pa naravno, samo ostali messy nisu vredni preteranog spominjanja kao sto je on.
Mislim da je ovde fokus na ocekivanjima i mogucnosti te pesme jer je stvarno sjajna.
Ali ja ne mislim da je on fejl što se očekivanja tiče, trudio sam se da ih držim na nivou realnog. Ne sviđa mi se kako je snimljeno, ideja mi je odlična. Ali ok je da svako ima drugačiji utisak, nemam problem sa tim.

čaša do pola puna:

problemi Lukinog nastupa su popravljivi, jer se ne odnose na njega. on vlada scenom tom svojom čudnom energijom i privlači pažnju, znači materijala ima. nije skuvana noga što je dobro plus mu je ovo praktično prvi TV nastup u životu lol

npr. da je kao angelina gde je problem u samom izvođaču tu spasa nema.

vraćam se na bot mode. užas. dobro.

Prestrogi ste prema Luki, just saying. Znam da je favorit, ali nije da je jedini imao messy nastup.
Meni je nastup odličan.
Falio mi je samo dim iz cevi, i na kraju ludilo sa svetlima...

Malo su prigušili svoju kreativnost, obzirom koliko su mogli gadni da budu zombiji... taman kako treba da bude za naše tržište.
Za Liverpul full Ashnikko, on da smrša 5kg i u latex, i bombona :love:

Al one lujke Herfenšlus, kako već, znači mala matura u Bačkom Jarku ova u sredini najveća drolja čak je stomak pokazala, kupile u butiku 501 jer idemo do BG-a po 'aljinu.

to nije smotana sajla to je autizam koji na zapadu prolazi sada, svi imaju dijagnoze i nenormalni su.
Nije ok ovo. Cak i da nemam nikakvo pronalazenje u ovom postu - nije ok.

Problem je to sto smo svi u Srb i sire ekstra, top pa kad se neko rokne..

Back