Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Princ i Zorja, ako on promeni ove nebitnjakoviće sa kojima radi na pesmama i Zorja, ako dozvoli ikako da joj neko osim nje same i muža uradi neku vanserijsku pesmu, sa brutalnim vokaliima i dobrom koreografijom (a mogu to oboje), pokidace na nekoj od narednih PZE i bez problema pobediti. Samo da se ne prijave u istoj godini a oboje ih očekujem u buducnosti, Zorju 99,9%, njega ako ne flopne baš, biće motivisan a ako flopne teško jer je malo više ponosan.

Nastavilo se prokletstvo favorita foruma koji dolaze sa messy nastupima. 🙏🏼

2018. ste se uhvatili svi za Balkaniku kao pijani plota da bi nam doneli najgori plasman u finalu. To su mogli i Saška i Danijel te godine.

2020. ste mislili da onaj mess može u top 10 na esc. 😭

2022. ste od Sare očekivali silazak Isusa i dobili bop nastup.

Sad vam Luka nije ispunio očekivanja, a nama koji nismo očekivali ništa je dobar.

Zaključak: ne botujte i spustite očekivanja! 🤣

Ja ne znam kako jednoj Zorji zmiji nije palo na pamet da pokusa da bude Milijeva muza kao sto je Ceca Ra bila svojevremeno? Pa jbt ona bi npr. Nagovori od Ceca taj neki melos koji je vise narodno nego hard-core folk SASILA

Prekinite se svadjati oko gluposti,jasno je kao dan da Zejna ne putuje u Liverpul,ako mislite da "lupetam" setite se da sam pre nesto vise od 24 sata ovde napisao,da Savo Perović SIGURNO NIJE KANDIDAT ZA POBEDU,te da je glupo da se o njemu toliko raspravlja.
Zejna ce moguce uci u finale,ali u tom smislu Zejna baš deluje kao Savo i Angelina, "veliki favoriti" koji zapravo to nisu,već su samo ishajpovani.
Bolje mesto ce moguće i ove nesrecne Hurricane vol.2 zauzeti nego Zejna,Savo i Angelina u ukupnom poretku ZAJEDNO,videćete..
Gde si video svadju, mi se VOLEMO!

Ko je rekao da je Savo kandidat za pobedu?

Mislim da imaš unutrašnji monolog, tj svađu sa samim sobom
Mnogo njih je pisalo o Savi kao medju glavnim favoritima i hajpovalo je i njega i Angelinu,pogledajte u zibru komentare na forumima,youtube,fejsbuku,twiterru cak i on sam je rekao da im ogromnu podrsku domace publike a cak jos vise ga vole stranci,pa ovde na forumu su neki ljudi pisali da sigurno ide u finale i da je medju favoritima,onda se neko javio i rekao: "Dajte ljudi sto pisete o nekom tamo Empathy,Žamheru itd,oni nisu kandidati za pobedu ko ih j" i onda sam ja napisao: "Pa i ovde se pise danima o Savi,a on SIGURNO NECE ICI U LIVERPUL" i tako je i bilo,tako da..

Gde si video svadju, mi se VOLEMO!
Ok onda,izvinjavamo se..

Mnogo njih je pisalo o Savi kao medju glavnim favoritima i hajpovalo je i njega i Angelinu,pogledajte u zibru komentare na forumima,youtube,fejsbuku,twiterru cak i on sam je rekao da im ogromnu podrsku domace publike a cak jos vise ga vole stranci,pa ovde na forumu su neki ljudi pisali da sigurno ide u finale i da je medju favoritima,onda se neko javio i rekao: "Dajte ljudi sto pisete o nekom tamo Empathy,Žamheru itd,oni nisu kandidati za pobedu ko ih j" i onda sam ja napisao: "Pa i ovde se pise danima o Savi,a on SIGURNO NECE ICI U LIVERPUL" i tako je i bilo,tako da..
Pa možda je i prošao dobro kod publike, ali ne dovoljno da mu izvuče potop kod žirija.

Svakako mislim da je Angellina bolje prošla od njega na tvt, a da su oboje dobili po nulu kod žirija.

2018. ste se uhvatili svi za Balkaniku kao pijani plota da bi nam doneli najgori plasman u finalu. To su mogli i Saška i Danijel te godine.
Ali hajpovanje za Balkaniku je ubedljivo najužasnije hajpovanje ikada.
Prvo krenulo sa pričom kako oni imaju svetsku karijeru i ako ih sada ne pošaljemo sa onom splačinom nećemo imati drugu priliku... pa onda, biće verzija na engleskom, biće revamp, Andrej će da napravi vanserijski spot... i na sve to još svakodnevno spamovanje sa "a što ne gi dadne" postovima. 😂

Ja sam realno jedan od prvih rekao i pogrešio da ce Savo biti uz Luku i Zejnu jedan od favorita. Ali nisam očekivao da će baš toliko vokalno da flopne a i dalje mislim da su on a posebno Andja, morali u finale.
On je čak ispadanje iz intonacije a konstantno kroz celu pesmu i sam uvideo i u jednom postu na you tubu rekao da je imao veliki problem sa monitoringom odnosno drugačije on to nazvao, steta da nisam skrinsotovao a RTS uklonio nastupe. Srecom, uhvatio sam to njegovo obracanje a kaze da je to nesto do RTS-a... u fazonu da nije sebe čuo dovoljno.

E da, zaboravih i 2019. i famoznog Xhenana koji je bukvalno došao sa splačinom od nastupa. A ni Saška nije bila mnogo bolja.

Ali hajpovanje za Balkaniku je ubedljivo najužasnije hajpovanje ikada.
Prvo krenulo sa pričom kako oni imaju svetsku karijeru i ako ih sada ne pošaljemo sa onom splačinom nećemo imati drugu priliku... pa onda, biće verzija na engleskom, biće revamp, Andrej će da napravi vanserijski spot... i na sve to još svakodnevno spamovanje sa "a što ne gi dadne" postovima. 😂
Evo mog rankinga od najgoreg do najpodnošljivijeg hajpovanja:

1. 2018
2. 2020
3. 2019
4. 2022
5. 2023

Nastavilo se prokletstvo favorita foruma koji dolaze sa messy nastupima. 🙏🏼

Pitanje je da li bi Saska ili Danijel uopste prosli u finale 2018... Balkanika je bar prosla.

Kakva li je Vlahovićka uživo?
Kraljica ispadanja iz ritma. Rekao Sasa Milosevic Mare za nju u neslavnom Prvom Glasu Srbije.

Jel imamo neki info šta je sa videima?

Da ih nisu prvo postavili mislio bi da će sve odjednom posle drugog pf, ali pošto jesu ništa mi nije jasno.

Jel moguće da toliko treba vremena da se reše audio problemi?
Ja sam, vozeći se sa Košutnjaka dole, gledao u autu celo polufinale koje je RTS postavio (tražio Nadjin nastup) i samo odjednom iznenanda kaže greška: 'this video is private'...

I od tad ni traga ni glasa nastupima osim 'čuvenog' Luke koji je neki drugi random lik okačio

Pa možda je i prošao dobro kod publike, ali ne dovoljno da mu izvuče potop kod žirija.

Svakako mislim da je Angellina bolje prošla od njega na tvt, a da su oboje dobili po nulu kod žirija.
U šta ćeš se kladiti sa mnom da je Savo mlako prosao kod publike iako je polufinale cak i polufinalu,ako je Savo dobio 6-7 poena ja sam japanski car...

Nešto razmišljam, koliko je ovim podrumarama kao što su onaj Igor od sinoć ili Jelena Vlahović i slični zapravo baš super,i mnogo lakše nego ovima od kojih se nesto ocekuje, jer od njih niko ne očekuje ništa, nema nikakvog hajpa verovatno ni u njihovoj najužoj porodici i onda i kad ispadnu u pf, budu u fazonu, vraćam se u rupu na narednih 30 godina iz koje sam i izašao na kratko i razmišljaju šta će kuvati za ručak sutra 😂

Back