Meni je ovo preslabo polufinale, bukvalno mi je svega par njih vrijedno za pogledati i poslušati a ostatak ni sam ne znam kako ću svariti... Koliko je prvo veče bilo moćno sa sve samim favoritima i gdje se tražilo koje mjesto više za finale, toliko mi je ovo drugo tanko i previše mi je da 8 prolazi dalje lol (jedno 5 bi bilo dovoljno), Anđa i Savo da nastupaju večeras pojeli bi konkurenciju i baš mi je krivo što će se provući neki odroni od pjesama dok oni izvisiše sinoć totalno nezasluženo...

I opet je prva polovina večeri sa jačim pjesmama a druga za samoubistvo (osim Džipsija i Pantelićke), ko preživi pričaće...
Žene su očigledno dominantnije za razliku od sinoćnje momačke večeri, generalno ima dosta prostora za iznenađenja u smislu da svako ko dođe sa iole pristojnim nastupom može biti finalista.
E sada - mislim da prolaze: Dzipsii, Egret, Eegor, Zejna, Ivona, Filarri, Frajle i Hurricane najvjerovatnije.
Da ispadaju tipujem na: Doris Milošević, Duo Grand, Igor i Bane, Jelena Vlahović i Milan Bujaković, ne znam čemu da se nadam od Anđele i Nadie a ni od Gifta.
Volio bih da se Nadia sa svojom high school ljubavnom pjesmicom progura a i Anđela koja mi se čini neloša (ako zablista, naravno).
Biće šokova sigurno kao i uvijek, moguće je da tipa Fillari i Frajle ispuše a da umjesto njih prođu Gift (očigledno guraju te garažne bendove čim skoro svaka rok produmara svake godine prođe) i Duo Grand (samo ime govori ko iza njih stoji).