Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Zašto slabo hejtujete Zejnin nastup za žiri ?! Pa bilo je bledo i bez energije . Uraganke kao kanarinci i siguran sam da ce se jos pogubiti uzivo . Filip i Luka ce voditi bitku za prvo mesto.

Inace fina pozornica, ali ne vjerujem da ce haha zumi zimi zami u finale. Vreme je bre vise da posaljete nekog muskog.

Zašto slabo hejtujete Zejnin nastup za žiri ?! Pa bilo je bledo i bez energije . Uraganke kao kanarinci i siguran sam da ce se jos pogubiti uzivo . Filip i Luka ce voditi bitku za prvo mesto.
Prvo mi se ucinilo da nisam dobro procitao pitanje.
Zasto bi uopste hejtovali (slabo ili jako) bilo koga? Ako valja pohvalis, ako ne valja kazes da ne valja i to je to. Fokusiras se na ono sto valja. Zasto trositi energiju na hejt? A ako bas imas potrebu za hejtom postoji Twitter, idealno mesto za to.

Meni je ovo preslabo polufinale, bukvalno mi je svega par njih vrijedno za pogledati i poslušati a ostatak ni sam ne znam kako ću svariti... Koliko je prvo veče bilo moćno sa sve samim favoritima i gdje se tražilo koje mjesto više za finale, toliko mi je ovo drugo tanko i previše mi je da 8 prolazi dalje lol (jedno 5 bi bilo dovoljno), Anđa i Savo da nastupaju večeras pojeli bi konkurenciju i baš mi je krivo što će se provući neki odroni od pjesama dok oni izvisiše sinoć totalno nezasluženo... :cautious: I opet je prva polovina večeri sa jačim pjesmama a druga za samoubistvo (osim Džipsija i Pantelićke), ko preživi pričaće...
Žene su očigledno dominantnije za razliku od sinoćnje momačke večeri, generalno ima dosta prostora za iznenađenja u smislu da svako ko dođe sa iole pristojnim nastupom može biti finalista.
E sada - mislim da prolaze: Dzipsii, Egret, Eegor, Zejna, Ivona, Filarri, Frajle i Hurricane najvjerovatnije.
Da ispadaju tipujem na: Doris Milošević, Duo Grand, Igor i Bane, Jelena Vlahović i Milan Bujaković, ne znam čemu da se nadam od Anđele i Nadie a ni od Gifta.
Volio bih da se Nadia sa svojom high school ljubavnom pjesmicom progura a i Anđela koja mi se čini neloša (ako zablista, naravno).
Biće šokova sigurno kao i uvijek, moguće je da tipa Fillari i Frajle ispuše a da umjesto njih prođu Gift (očigledno guraju te garažne bendove čim skoro svaka rok produmara svake godine prođe) i Duo Grand (samo ime govori ko iza njih stoji).

Back