Meni je ovo bas fino, nikad vise ih nismo imali na takmicenju i svi u finalu, jos samo Boris ovde fali u ovom delu. (A da on je kao strejtSrećan Prajd svima koji slave
View attachment 4660

Meni je ovo bas fino, nikad vise ih nismo imali na takmicenju i svi u finalu, jos samo Boris ovde fali u ovom delu. (A da on je kao strejtSrećan Prajd svima koji slave
View attachment 4660
Ne želim da me banuju sa foruma ali zamisli da sam ti rekao nešto najgoreHvala Egretu što mi je uspavao decu!
Od Eegora mi samo Egret bio lošijiHvala Egretu što mi je uspavao decu!
Rekoh ja malopre da Gift prolazi na istu foru kao i chegi sinocGift očekivano, isto kao chegi, mogu se posrat na sceni, proci ce
Alo aj oladi malo , pretera gaNe želim da me banuju sa foruma ali zamisli da sam ti rekao nešto najgore![]()
A kako pošten čovek da zna da li je neko gej ili je samo iz Novog Sada...Meni je ovo bas fino, nikad vise ih nismo imali na takmicenju i svi u finalu, jos samo Boris ovde fali u ovom delu. (A da on je kao strejt).
Boška i Zavetnicu vezati za stolice i naterati ih da odgledaju numere od 9 do 13. Klin se klinom izbija!Srećan Prajd svima koji slave
View attachment 4660
Ko mu pravi probleme? Meni ne izgleda kao strejt, a gde tek str8. Ali dobro, porasce i on jednog dana.Boris nije kao str8 nego je str8, ne pravite dečku probleme.
Malo su neukusni ovi komentari, ne budi Gotivan 2.0Ko mu pravi probleme? Meni ne izgleda kao strejt, a gde tej str8. Ali dobro, porasce i on jednog dana.
Luke clears any time any days
Ovo je nacionalna sramota, pravda za Egreta...