Nisam najveći obožavatelj Muškarčine, ali u kojoj galaksiji je Lukina pjesma bolja od nje?Luka bolja pesma, Sara bolji nastup. Baš bi bila mrtva trka.
J*bem vas sve u dupe, i pedere i nepedere
e tako
Problem je u tome što nikako ne možete da se otrgnete od poriva da razmišljate ko se s kim jebe.Izrazavam svoje misljenje, u cemu je problem? Ne deluje mi na strejtera uopste, a on neka bude sta hoce i neka tvrdi sta hoce.
Može. Hvala.J*bem vas sve u dupe, i pedere i nepedere
e tako
Jbt ja ovako nisam ni kad su Ronelja i Andromahi u*rale Esk nastupJ*bem vas sve u dupe, i pedere i nepedere
e tako
ponudio bih ti nesto...al nesto ne mogu, nismo iz iste price..
Luke Black, Balos i Zejna ce verovatno biti top 3, ko god da pobedi bice mi dragoE sad ko pobedjuje?
Po meni nikad neizvesnije ali 3 kandidata samo 3 vidim kao pobednika ali ne znam opet ko od njih.
10, 12 ili 16.
Sa ovim se delimično slažem.Meni je čak problematičnije to što dobar dio foruma za ove LGBT učesnike ne vadi iz usta izraz FEMA i sl.
Sreca*Šteta, nećemo imati medvede u subotu![]()
Neki stres jeste.Izvinjavam se, ovde je stres jer Čaplja nije u finalu?
Ma pusti, nekaA realno jeste sad malo pretjerano napali na Mikija kao da je homofobčina.
Meni je čak problematičnije to što dobar dio foruma za ove LGBT učesnike ne vadi iz usta izraz FEMA i sl.
No dobro. Bit će ovo fino finale.![]()