Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Šta vam je bre ljuuuuudi poboooogu..
Sedeli ste u toplim kućama, stanovima, čaj pijuckali (uz Egreta 😆), a ja se ceo dan akam i na kraju me Žuta Olja zbog Nadie, ispraši iz Studija 8, iako nisam snimao ništa, na 'hladnoću, u hangar ispred studija 9 da pišem listić 😍❤️ na kolenima, i da me Eegor pozdravi prolazeći pored mene na putu za studio 9 (green room zapravo) i NE ŽAAALIM SE!! 🤔🤔🤭

Sa ovim se delimično slažem.
Fema je OK izraz sam po sebi, ali ne kada se upotrebljava u pežorativnom obliku što ovde zna da se desi.
Kao sto afroamerikanci ili ljudi tog kulturnog kruga koji imaju izrazeni rad melaninskog pigmenta smeju jedni druge i samo oni smeju da se medjusobno 'prozivaju' N-rec na isti nacin ja kao osoba sa LGBTQIA+ smetra smem drugu osobu sa istog da zovem Pe*erom i ostalim pogrdnostima dok god je diskusija u takvom tonu jer nas dvoje kao i te afroamericke osobe u tom kontekstu deli ista sudbina, kontekst, socio-ekonomski momenat i tako dalje da ne rasplinjem sad.

Šta vam je bre ljuuuuudi poboooogu..
Sedeli ste u toplim kućama, stanovima, čaj pijuckali (uz Egreta 😆), a ja se ceo dan akam i na kraju me Žuta Olja ispraši iz Studija 8, iako nisam snimao ništa, na 'hladnoću, u hangar ispred studija 9 da pišem listić 😍❤️ na kolenima, i da me Eegor pozdravi prolazeći pored mene na putu za studio 9 (green room zapravo) i NE ŽAAALIM SE!! 🤔🤔🤭
Ma ti si forumski DUŠA+ZLATO :love:

Zejna ovo pobeđuje glat!
Za Egreta mi je žao, ali bio je nesiguran vokalno tako da se verovatno ni žiri nije pretrgao sa bodovima...

Luka, Zejna i Filip top 3 moze biti u bilo kom redosledu ne bi me nista iznenadilo

Iako sam Egretov bot i fan, priznajem da je moglo to malo sa vise emocija, bezi mu pogled sa kamere stalno. Izmedju njega i Stefana Sajkace mrtva trka. Dobio je od mene glasove jer stvarno uzivam u pesmi. Ali fakat je da ima najkvalitetniju baladu i tekst ove godine :love:

Ovo polufinale je bilo mnogo bolje od jučerašnjeg. I finalisti uglavnom svi očekivani, jedino mi je Filaret misterija, ko je to pustio u finale. :sick:
Previše je gejovizije ove godine.

Back