Ro97
Ekspert
Vrlo lako moja nova profilna, razmislit ću još
Vrlo lako moja nova profilna, razmislit ću još
Menadzerka Ana u zadnji cxas dodala malo Vegete uxxxMnogo mi drago za Zumike!
Grilovale su se lutkice![]()
Ja ne znam gde nadjose ovu i jos je ubacise u grupu Hurricane
Gej lobi i ostali mitovi heteronormativnog establishmenta koji vrlo dobro zna da je na tankom ledu u svim mogucim pogledima.Luka je deo LGBT zajednice i oni (prihvatili vi ili ne jesu uticajni) će ga gurati,
Tačno, pederi nikad nisu ujedinjeni jer se jebu međusobno.Vodiće se bitka između Luke i Zejne! Eventualno tu još Filip može da uskoči... Nikoga više ne vidim na pobedničkom postolju!
Što se tiče nekih prednosti....
Luka je deo LGBT zajednice i oni (prihvatili vi ili ne jesu uticajni) će ga gurati, ali nije jedini predstavnik iste pa strahujem od podele glasova....
Zejna takođe (možda) ima pesmu i nastup koji su bliži ukusu prosečne srpske publike nego Luka... a što se tiče redosleda nastupa, tu je Zejna u debeloj prednosti jer nastupa zadnja, plus Luka će se pojesti sa momcima i pesmama koje nastupaju posle njega...!
Potpuno pogresan primer. Ako su u knjizevnosti Shakespare, Hugo, Puskin, Maxim Gorki u Makar Chudri po kojoj je pravljen cuveni film mjuzikl Cigani lete u nebo cije se pesme izvode i dan danas, Hemingway, Marquez koristili U NE pezorativnom smislu rec cigani, koja je koriscena i u muzici i na filmu ( primer u filmu Chocolat koji ima romanticni karakter), u operi Carmen, a tek nasa starogradska i narodna muzika ima desetine poznatih pesama gde se rec koristi i ne u uvredljivom smislu; onda svakako mogu i ja, i ne treba mi lekcija.Jeste.
Kao što je uvredljivo crncu u Americi reći nigger od strane belca, mada se nalazi u crnačkoj popularnoj kulturi.
Džipsi može za sebe da kaže ciganin.
Ti ne možeš.
Jos su na to kazale da su se upoznale za pet minuta. Stvarno tako i deluje, totalno nesinhronizovane i nema ko da ih usmeri, a talentovane jesuJa ne znam gde nadjose ovu i jos je ubacise u grupu Hurricane
Nije ni cudo sto se stranci gube kad cuju naziv grupe, a pojavljuju se ove 3. Ajde one dve su kao ok, ali ova…
Sta je bese izvalila veceras?-nesto sa dzepom?
Šteta stvarno što nisi češće tu, fale mi ove mudrostiTačno, pederi nikad nisu ujedinjeni jer se jebu međusobno.
Normalno jer je ugrozenim manjinskim zajednicama koje su dobre samo dok stvaraju umetnost, saradu, zabavu i pre svega - dok nisu socio-ekonomski emancipovane; dokur*ilo da ih svaka shusha uzima u usta kad hoce da ih ad-hominem ugnjetavaPoslednje decenije je doslo do stvaranja novih politicki korektnih naziva, akcenata, menjanja padeza.
Džabe se jebavao s onim tablicamaMalo sam se smirio, pa ću sada da podelim utiske:
-Moje triraganke su se lepo skockale za nastup na maloj maturi OŠ "Vuk Karadžić"
-Žiri izgleda ima neki magičan par ušiju koji napravi od Nadie pevačicu koja zapravo može da ubode jednu notu
-Sašu Popovića treba voditi na ispiranje ušiju, a apelujem na @ElonMusk da banuje Šerifovićku na twitteru, dobila si ESC pre 16 godina babo, dobro je više
-Izgleda da Filarri ima armiju tiktok gremlina koji su voljni da daju 720 dinara samo da bi dotičnog videli dva puta na lajvu. Iskreno, respect.
-Gift mi se sviđa, mada sam njih više glasao onako kako imam tradiciju da bar jedna pesama koju glasam ne prođe dalje. Ispalo je da sam druge dve koje sam glasao i koje sam mislio da su sigurica bile, očito, manje sigurne
Zaključak: Srbija treba da se vrati na interni izbor
Neka njih dvoje vode borbu, a neka pobedi Baloš!Vodiće se bitka između Luke i Zejne! Eventualno tu još Filip može da uskoči... Nikoga više ne vidim na pobedničkom postolju!
Što se tiče nekih prednosti....
Luka je deo LGBT zajednice i oni (prihvatili vi ili ne jesu uticajni) će ga gurati, ali nije jedini predstavnik iste pa strahujem od podele glasova....
Zejna takođe (možda) ima pesmu i nastup koji su bliži ukusu prosečne srpske publike nego Luka... a što se tiče redosleda nastupa, tu je Zejna u debeloj prednosti jer nastupa zadnja, plus Luka će se pojesti sa momcima i pesmama koje nastupaju posle njega...!
Valjaju Dzipsii i Zejnato je ono: favorit mi je prosao lose - nista ne valja. Vazhi.
I meni Stefanova pjesma kao pjesma najbolja, a čuo je mislim dva dana prije polufinala prvi putZejna bogami odlične komentare na netu ima, ako je žiri ne sasiječe, opasna će biti.
Moj top 5 u finalu:
Filip
Boris
Zejna
Nađa
Stefan (zbog nastupa, pjesma mi je #1)