Bilo tehnickih problemaZasto je Nadia nastupala ponovo posle Doris? Izvinite ako je vec bilo pitanje
Bilo tehnickih problemaZasto je Nadia nastupala ponovo posle Doris? Izvinite ako je vec bilo pitanje
Moguć je taj scenario, veoma moguć!Neka njih dvoje vode borbu, a neka pobedi Baloš!![]()
Nista ne valja -> 'RTS mora pod hitno nazad na interni izbor'Valjaju Dzipsii i Zejna![]()
Bukvalno. Lože se na lika sa 0 harizme jer je lep.Ma opustite se ljudi pa nismo eliminisali pobednika evrovizije
Ma ima sta da se izabere, zaista, svakako najveci favoriti nisu poispadali i tu ce biti borba.to je ono: favorit mi je prosao lose - nista ne valja. Vazhi.
Bojim se da njih ugnjetavaju na druge nacine, ne uzimanjem u usta, vec malo malo se prebije neko dete. Opet off topic, vratimo se na glavnu temu.Normalno jer je ugrozenim manjinskim zajednicama koje su dobre samo dok stvaraju umetnost, saradu, zabavu i pre svega - dok nisu socio-ekonomski emancipovane; dokur*ilo da ih svaka shusha uzima u usta kad hoce da ih ad-hominem ugnjetava
'Lep', uvazeni epitetu jeste li prisutni u sobi s nama trenutno?
Glič jedno 15 sekundi na ekranu bioZasto je Nadia nastupala ponovo posle Doris? Izvinite ako je vec bilo pitanje
vas dvojica bi bili jako lep par'Lep', uvazeni epitetu jeste li prisutni u sobi s nama trenutno?
Nije nesto ni lep, prosecan.Bukvalno. Lože se na lika sa 0 harizme jer je lep.
Ajd ti lepo sabiraj tabele da se smiriš.vas dvojica bi bili jako lep par![]()
Petar i ja se znamo deceniju i kusur <3 Nije moj tip po fizickom aspektu, al' da bih ga pozeleo svakom - oho ho, i te kako!vas dvojica bi bili jako lep par![]()
Ona super govori srpski obzirom da je rođena i odrasla u Francuskoj.Sta je bese izvalila veceras?-nesto sa dzepom?
Budimo realni:
Ove nove HRC su bolje pevale i bile uvežbanije nego Uraganke 2020. A i pesme je bolja lol
jesino im je kostim slabiji od 2020.