Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Toliko sam se nervirala što zbog putovanja necu gledati PZE. Pre sat vremena sam saznala ko su finalisti iz 2.polufinala i mogu da kazem da je bas dobro sto necu gledati finale.
Isuvise je gorka spoznaja da su Duo Grand, Gift, zlato dedino Nadia, ocvale bosonoge Vojvodjanke, po srpskoj publici i žiriju zasluzniji da udju u borbu za Eurosong od pesmetine koju je izvodio Egret.
Mislim da je vecina nas Egretovih botova, bila svesna da nece otici na Eurosong, ali da nece uci medju 16 pesama, stvarno je serviranje neukusa.
Pricate da vokalno noje bio dobar. Pa zar je Nadia bila bolja u losijoj pesmi?

Ali, prva sam rekla da Nadia ulazi jer forsira izgled tinejdz zvezde, plus kao pratecu grupu ima kids ljubimce Lift.
Jasno mi je i za duo Grand
Uvezbana glasacka masinerija.
Ali da Gift ima vise glasova publike i zirija od najkvalitetnije balade, ne kapiram.
Dakle, uzivajte u finalu uz Empathi soul project, Gift, Duo Grand, Frajle, Nadiu, Cegija. Ja cu malo dalje od Srbije slusati nesto drugo, a od subote, u skladu sa svojim nickom, ubedjivati svakog, da glasa za Srbiju na Eurosongu.
Pozdrav za sve Caplje sa foruma. Borili smo se za mnogo dobru pesmu.

Opet sam dobio 5/8, kao i u prvom polufinalu..

1. Egret
2. Filarri
3. Zejna
4. Hurricane

5. Jelena Vlahović
6. Gift
7. Ivona
8. Frajle

I konačno da rangiram finale:

1. Nađa 18 (ovako je ispalo po listiću, inače bih ja stavio Stefan Shy sad na prvo mesto)
2. Stefan Shy 18
3. Filarri 17
4. Zejna 16 (ovde je bio totalno tie sa Borisom 4+5+4+3)
4. Boris Subotić 16
6. Hurricane 16
7. ESP 16
8. Filip Baloš 16
9. Gift 15
10. Frajle 14
----------------------
11. Luke Black 14
12. Duo Grand 13
13. Džipsii 13
14. Princ 10
15. Nadia 10
16. CHEGI 9

Da nije ovog CHEGIJA, meni bi se bukvalno finale zvalo od Nađe do Nadie..

Zuta rasa ne postoji, ali bih da te forumski tatko banuje na keca kad njemu dodje zhuta minuta.
Žuta rasa ne postoji???? Wtf,ne pamtim kada sam poslednji put čuo bolji vic ha ha ha,šta sve neće čovek pročitati na ovom forumu,zaista raznih bisera ima hehe :ROFLMAO:

Pobogu, pa niko neće da briše reč Ciganin iz umetničkih dela!

Ali ne možete se danas tom rečju obraćati romskoj populaciji, pod izgovorom da i Džipsi za sebe kaže da je Ciganin, ili da se koristi u umetničkim delima.

Zejna recimo nikada nije izgovorila Ciganka, uvek koristi Romkinja.

Jasno je i zašto:
Nemamo slučajno izvedenice ciganisanje i ciganštura od reči Ciganin!

Nije teško biti fin i nerasista, i poštovati deo populacije koji koristi termin Rom, i kojima je Ciganin uvredljivo.

Korišćenje pežorativnog termina je danas, van umetničkih dela, rasizam!

A vi kako hoćete...
Interesantno, malopre sam dobila lekciju na ti, sta ne smem da radim, sad na Vi . Svi Vasi odgovori su vrlo koherentni. Hocemo ovako do sutra? Ili da napisem po treci put da ovo NIJE MESTO za ovu temu a najmanje davanja lekcija bilo kom? Imate svoje mislenje, ja svoje, uvazavam.

PZE - brend za sebe da pravi gledano finale bez velikih zvezda, i mamac za rasiste i homofobe :love:
Duhovito. Juce sam glasala za Luka, danas Dzipsiija. Oups mozda ne smem da kazem Dzipsii 🤷🏻‍♀️

A jel ste sigurni da je prvo polufinale, da nije drugo? Po pregledima na yt Duo Grand ne verujem da je, Zejna i Hurricane imaju najviše lajkova i pregleda, ne verujem da je Zejna 0 of žirija, tako da Hurricane.. A opet ne znam što bi one baš 0 od žirija.. 🤔

A jel ste sigurni da je prvo polufinale, da nije drugo? Po pregledima na yt Duo Grand ne verujem da je, Zejna i Hurricane imaju najviše lajkova i pregleda, ne verujem da je Zejna 0 of žirija, tako da Hurricane.. A opet ne znam što bi one baš 0 od žirija.. 🤔
Dala je tu izjavu dok je trajalo drugo polufinale

• Like
Reactions: Mrm
Laku noć, zavrtelo mi se u glavi od svega, ovde svacije misli idu nekontrolisano.

• Haha
Reactions: Mrm
Back