Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

A jel ste sigurni da je prvo polufinale, da nije drugo? Po pregledima na yt Duo Grand ne verujem da je, Zejna i Hurricane imaju najviše lajkova i pregleda, ne verujem da je Zejna 0 of žirija, tako da Hurricane.. A opet ne znam što bi one baš 0 od žirija.. 🤔

Ma prvo je pf u pitaju. Znači 99% Chegi.

• Haha
Reactions: Mrm
Problem je sto oni imaju neku fanbazu i fanatike koji glasaju za njih, razvili su svoj brend na YT, snimaju valjda cover-e i imaju pratioce. Objektivni gledalac nije glasao za CHEGI kao i prosle godine
Svako ima razlog sto glasa za nekog. Iz svojih razloga su neki ljudi glasali i za Filarija, Dzipsija itd.

Svako ima razlog sto glasa za nekog. Iz svojih razloga su neki ljudi glasali i za Filarija, Dzipsija itd.
Meni uopste nije frka kada se glasa za pesmu i nastup,jedino sam alergican kada se namesta,recimo slucaj ESC 2022.godine bas je bilo jadno,meni bi bilo kao predstavniku Ukrajine neprijatno kada znam da mi je namesteno da moguce niko nije glasao a poklonili mi zbog politike,ili skandal oko Marka Kona i smejurija 2009.godine,znaci neka glasa svako za koga zele,ali nemojte nas praviti budalama za Marka Kona i Kalush orkestar to je ponizavanje ljudi koji to gledaju decenijama bukvalno,ili za Marka Kona,čovek ni nije pevač već kompozitor,jako je falširao i sadaa mi treba da poverujemo dam u je kum dao 12 poena kao predsednik žirija samo zato što SJAJNO UZIVO PEVA I IMA NAJBOLJU PESMU BEOVZIJE 2009,ma da,daa jestee..
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju..

Večeras se nisam svađao sa ocem kad sam došao, pitao me šta ti se dopalo, ja kažem: "Egret i Filarri", on kaže: "Koji je taj onaj u mraku, pa dobro, a Filarri, momci u žutim džakovima, baš su fino igrali", ja velim "Yes, yes 👌😃" i za svaki slučaj ne potežem pitanje Duo Granda, što je sigurno sigirno je, da ne budu fini i oni "momci u foteljama" .. 🤭

Moje mišlljenje oko pesama koje su bile između :
PF1
Angellina nije bila najbolja uživo ali je scenski nastup bio najbolji - ZASLUŽILA FINALE
Tijana Dapčević - prosečna pesma, koju je izvedba i nastup izdigao iznad mnogih - ZASLUŽILA FINALE
Savo Perović - pesma bez neke poente, ali koja ima odličan ritam, izveo je na maksimum - ZASLUŽIO FINALE
Nađa Ordagić - bila je nesigurna, iako je mlada, osećalo se da se muči i da je pogubljena - DELIMIČNO ZASLUŽILA
Boris Subotić - fantastičan glas u koji nismo sumnjali, dobar nastup, ali previše se ponavlja. Nije dovoljno upečatljiva numera - DELIMIČNO ZASLUŽIO
ESP - drugačija, dobra rok numera, ali ni po čemu nije upečatljiva - NISU ZASLUŽILI
Stefan Shy - Koliko god da volim pesmu, na sceni je kao ofarbana u plavo bandera. Pogled tup - NIJE ZASLUŽIO
Chegi - Volim pesmu, ali ništa novo u odnosu na njihov repertoar i prošlu godinu. Ni makac tamo ovamo. Nekompetitivno - NISU ZASLUŽILI
Italijan i žena sa umetničkim italijanskim imenom - Dinamično, dobra izvedba, solidno vizuelno - MOŽDA ZASLUŽILI FINALE
PF2
Ivona - Znači vau. Kad sam gledao / slušao delovalo mi je kao da ima šanse i da pobedi. Uprkos toga što samo audio verzija mi nije bila najbolja. Za šta je ko glasao ne razumem ovde - ZASLUŽILA FINALE
Filarri - Iznenadio me je da je visoke note bez greške izveo. Ali se ispostavilo kao tačno da i nema neku stage harizmu. Koliko god da je sve radio kako valja, delovao je uplašeno - DELIMIČNO ZASLUŽIO
DUO GRAND - Užas živi. Sramota našeg finala. NIKAKO ALI NIKAKO NISU ZASLUŽILI
Hurricane - Iako je pesma upečatljiva, i nastup je ali na pogrešan način. Kao da je neko uzeo tempere i nažvrljao šta je stigao sa par pomešanih boja. Unakaziše nastup - NISU ZASLUŽILE
Anđela - Sasvim lepo, spontano, fino, od nekoga ko je potpuno anoniman. Bledunjavu pesmu je izvukla na maksimum. - MOŽDA JE ZASLUŽILA

Sa ostalim rezultatima se slažem bez dileme. Ne znam zašto ste toliko iznenađeni Egretom kad on nema gram harizme. Da je istu pesmu izvela Zorja (koja je radila cover), verujem da bi bila favorit možda i apsolutni. Ipak je potrebno malo se i angažovati oko publike a ne samo sesti i otpevati. Delovao je previše nekonektovano, iako je pesma retko odlična!

Ove godine neću glasati. Nek bude šta bude. Od koga sam očekivao lajv ili me nije fascinirao, ili je to zaista prosek proseka. Jedino Angy i Ivona su odradile bombastičan posao ali nijedna nije prošla u finale.

Po mom misljenju, Filip je spreman, nema sta on tu mnogo da doradjuje u nastupu, cak je i stajling top. Luka ima posla, ali bi bio dobar izbor. Zejnu ne vidim kao potencijal, ona mi mirise na 15-18 mesto u finalu. Ova dvojica imaju sansu da se usunjaju u top 10.

Evo mene nakon 50 i nešto strana. Utisci druge večeri su sledeći:
1. Zejna odlična, slažem se da mora biti ubedljivija ali svidelo mi se to sve
2. Hurricane kostimi užas ali bile su odlične i vokalno i scenski
3. Džipsi, dečko ima magiju i harizmu iako mi se niti njegovo odelo dopalo niti kako je izgledala sama scenografija. Prosto pleni
4. Ivona i Anđela su mi dva najveća iznenađenja i žao mi je jer su obe zaslužule finale. Ivona se poboljšala i scenski i vizuelno od prošle godine. Bravo!
5. Fillari je bio dobar s obzirom da sam očekivao flop
6. Nadia ne znam zašto je u finalu al ajde nije bilo toliko loše
7. Babuskare Frajle i Duo Grand su dva najveća smora u istoriji pze, žali bože ko je glasao.
8. Eegor je bio jeziv do te mere da je bilo negledljivo
9. Gift prošao ne znam na šta iako imaju lep naziv pesme, krš znači teški
Sve u svemu bilo je vokalno bolje veče. Finale ne gledam na poslu kao sada obe večeri pa ću biti detaljniji u komentarima a i u samoj diskusiji sa vama. Da odmorim mozak 😴
NQ ali po meni su zaslužili
1. Anđelina
2. Savo
3. Ivona
4. Anđela

Po mom misljenju, Filip je spreman, nema sta on tu mnogo da doradjuje u nastupu, cak je i stajling top. Luka ima posla, ali bi bio dobar izbor. Zejnu ne vidim kao potencijal, ona mi mirise na 15-18 mesto u finalu. Ova dvojica imaju sansu da se usunjaju u top 10.
I dzipsi je spreman ali je pesma samo za finale.

Meni uopste nije frka kada se glasa za pesmu i nastup,jedino sam alergican kada se namesta,recimo slucaj ESC 2022.godine bas je bilo jadno,meni bi bilo kao predstavniku Ukrajine neprijatno kada znam da mi je namesteno da moguce niko nije glasao a poklonili mi zbog politike,ili skandal oko Marka Kona i smejurija 2009.godine,znaci neka glasa svako za koga zele,ali nemojte nas praviti budalama za Marka Kona i Kalush orkestar to je ponizavanje ljudi koji to gledaju decenijama bukvalno,ili za Marka Kona,čovek ni nije pevač već kompozitor,jako je falširao i sadaa mi treba da poverujemo dam u je kum dao 12 poena kao predsednik žirija samo zato što SJAJNO UZIVO PEVA I IMA NAJBOLJU PESMU BEOVZIJE 2009,ma da,daa jestee..
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju..
Nije niko namestio proslu Evroviziju. Jednostavno je narod bio ubedjen da radi pravu stvar glasajuci za Ukrajinu. Uostalom, Evrovizija je i pokazatelj prilika u vremenu u kom se odrzava

Ljudi tek sada gledam nastupe pažljivije,meni realno najbolji performer ove večeri,ali i celog takmičenja definitivno Dzipsii,bukvalno sjajan nastup covek je sam nastupio potpuno,odlicni pokreti i sigurni na sceni,dobra mi je i pesma bas neki Dino Dvornik fazon,on mi ovde deluje kao Bruno Mars/Dzekson fizicki i pokretima,moguce da ga oni od stranih licnosti i inspirisu,decko je tako prirodan tako oseca ovu pesmu i svaki pokret.
Kadriranje i sve mi je ovde top,bukvalno vokal mu nije bio savrsen,ali imajte u vidu da je ovo jedna od tezih pesama,preteska je pesama i ako se popravi za finale,on ce biti meni top.
Bas bih voleo njega videti cak i ove godine,tako igrati,vladati sccenom SAM i pevati solidno ovako i tesku i kvalitetnu scenu sa tako malo godina,RESPEKT!
Njega bih poslao,ON JE BAS ZA EVROVZIJU.
Uz to nisam ljubitelj vrste muzike koju Luka peva,plus i on bio vokalno nesiguran iako pesma laksa sto bi neko rekao saputanje.
Harizmatičniji mi je mali Džipsi,baš svetski nastup za naše standarde,ovako nešto nikada nismo poslali.
Ubedjen sam da ako žiri bude pošteno glasao i uzeo sve u obzir da će ovaj mali visoko biti kod njih ne znam da li ce 12 poena dobiti,ali on bas deluje kao neko ko dobija 12 ili 10 poena od žirija u finalu.
Kod publike da bude top2 ili ko Nevena nekako top3 i može na evroviziju.
Baš je dobar..

• Wow
Reactions: Mrm
Back