Nakon slike sa probe, mislio sam da će HCN biti baš haos ali em su dobro otpjevale em su se i fino kretale plus su imali bar malo igre sa kadrovima (malo, ali efektno). Najviše pregleda imaju, čini mi se da su ih ljudi prerano otpisali kao dobar plasman kod publike na osnovu kostima.
Nadia je super bila, baš mi se svidjela energija a i nastup fino urađen.
Filarri tjah pjesma pjevljiva ali sve je nekako prosjek, iskreno sam očekivao da ispadne.
Zejna vokalno mama, refren mora glasnije ali budući da sve sama pjeva bez pratećih, odlična je. Može još u Lpool.
Frajle otpjevale odlično, za tu vrstu muzike je baš fina pjesma, logično je bilo da će proći a i neka, neka su, zasluženo.
Dvojac ne bih komentarisao mnogo, pola nastupa je bio na mute. Ništa.
Egret sjajan glas i pjesma, finih par momenata je bilo na nastupu aaali možda je moglo još malo intimnije da privuče i one koji ne znaju pjesmu od ranije. Zaslužio je finale pmm, ali razumijem da nije svima sjela pjesma odmah.
Dzipsii odličan na sceni, upečatljiv i harizmatičan, meni je i pjesma super ali ne i najbolja pa možda da ode sa još boljom na ESC.
Eegor uznemiravajući sadržaj, baš mi je bilo nekako strašno, iako se čini ok lik ovako, nešto kao Hatari.
Vlahović - ništa, poprsje je bar izbacila.
Bujaković - žali Bože glasa onakvog za onakvu pjesmu napisanu za Đurđevdanski festival dječje pjesme 2006. Pa jbt.
Ivona SABILA. Nejasno mi je kako nije prošla, jeste da ima previše muzike na momente ali se zadala baš i dobar je nastup bio. Meni lično najveća nepravda ove godine.
Gift ne kapiram, ni prošle godine, ni ove. Morala je Ivona umjesto njih.
Duo Grand - ja ne znam ali meni je ovo bilo prezabavno hahaha moj guilty pleasure apsolutno i očekivao sam ih u finalu iako, opet, nadao sam se Ivoni na kraju.
Andjeli svaka čast na nastupu i koreo, ima baš potencijala da bude uspješna, ovde je falila jača pjesma od ove koja je OK ali mora bolje.
Doris svaka čast za poruku, ali ništa posebno sve zajedno.