Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ma ko god da ode, moju podršku ima apsolutno, to se ne dovodi u pitanje a vjerujem da je tako i kod 95% foruma, mada svi hoćemo da ide pjesma koja se nama sviđa, što je normalno.

Ja sam za Zejnu i Baloša jer mi imaju instant momenat koji većina ostalih ! pjesama ! nema.

Ja hteo da napišem ovo ili slično što je @Majsta94 za Duo Grand...ali nisam baš imao hrabrosti, sad mi lakše, mogu da se autujem za Duo Grand, pa vi pucajte ...😌🤭🤩
Eee moj brateeeeeee

Eee moj brateeeeeee
tumblr_oljeyamrtG1tlsda4o1_500.gif

A dobro, nekako se to znalo još i od objave spiska, pa onda i pesama. Pesme su u proseku bolje od prosle godine, ali nema nijedna da katapultira, a prošle godine su bile 3 pre nastupa i ponovo 3 nakon nastupa (Konstra upala, Andjelina ispala iz igre). Niko ne pleni energijom, nijedna pesma nije niti će postati hitić, tako da ovde se većina hvata ili za najmanje zlo, ili za nešto što misli da će da bude strancima zanimljivo, ili za ono što je najpribližnije njegovom ukusu.

Eto meni za sad Zejna ili Filip, može i Luka, može i Hurricane... Ali da li mi je to sve vrh i da li mislim da će napraviti neki zapažen rezultat...
pa-ne.gif

Je l' to Meridian zatvorio klađenje? U fazonu ko je video video je? :D

Meni od ovih sto nisu prosli jedino zao italijanskog dueta, Andjele i Ivone.

Duet je imao itekako mjesta u finalu. Andjela i Ivona su morale umjesto Dzipsija, Filarija, Gifta.

U finale zalutali Empathy Soul, Filari, Dzipsi, Gift, sto se mene tice i Chegi.

Pa steta da neko ko je ulozio u nastup tipa Angelline ispusi zbog Chegija i ESP. To nije dobro za ugled festivala
Mislis, steta sto je neko ko stvarno zna da peva i radi to dobro dobio 12 poena u odnosu na nekoga ko je dao pare da mu osmisle preskup nastup koji nema veze sa samom pesmom.
Steta sto Andja PF1 & Andja PF2 nisu saradjivale ove godine, to bi bio dobar spoj.

Moja koleginica kojoj se ništa nije dopalo u prvom polufinalu, a lani Mikićka, kaže drugo joj bilo bolje, Zejna joj se dopala....
a ćerki njenoj od 6 i po godina, Hurricane... :love:

Last edited:
Ja uopste ne verujem u mogucnost da ostanemo u polufinalu, posebno sada kada nema zirija. Vecina pesama koje su u finalu PZE bez vecih problema ulaze u finale Evrovizije. A sta ce uraditi u finalu, e to je vec veliki znak pitanja.
Ma samo finale je najbitnije a posle nek bude kako bude. Iza toga i dalje stojim i uvek cu stajati.

Mislim da pobedjuje Luke i mislim da tako i treba da bude.

Pesma je i dalje jedini potencijal za TOP 10 ali treba u sustini unaprediti sve sto se tice nastupa lol

Dzipsi i Balos su dosli sa mnogo spremnijim nastupom.

Dzipsi je realno objasnio juce kako se to radi i kako se scena moze da bude puna iako si sam na njoj.

gledajuci na sve ove sto su poispadali najzalije mi je za Ivonu i eventualno Andjelu.

Hvala na odgovorima za Filarija, ja słabo znam ove nove srpske zvezde, pa me zanimalo zato ima toliko hejta, meni on nije los uopste, a za njega sam saznao ovde na forumu.

Balosu svaka cast, ali u pitanju je nesto sto bi zavrsilo u pf na skandinavskim izborima.

Dzipsi je realno objasnio juce kako se to radi i kako se scena moze da bude puna iako si sam na njoj.

gledajuci na sve ove sto su poispadali najzalije mi je za Ivonu i eventualno Andjelu.

Hvala na odgovorima za Filarija, ja słabo znam ove nove srpske zvezde, pa me zanimalo zato ima toliko hejta, meni on nije los uopste, a za njega sam saznao ovde na forumu.
Meni je Fillari skroz simpatičan.
Pesma je malo mlaka, ali dečko je došao sa profi koreografijom i pristojnim vokalima tako da mi je taman za levi deo tabele.

Back