Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Moj top 16:

1. Zejna
2. Boris Subotić
3. Filip Baloš
4. Princ
5. Hurricane
6. Nađa
7. Stefan Shy
8. Frajle
9. Luke Black
10. Duo Grand
11. Nadia
12. CHEGI
13. Dzipsii
14. Filarri
15. Empathy Soul Project
16. Gift

kLPOLmO.gif

Ahahahaha Antonis mi piše:

"I literally dreamt last night that Serbia was allowed to choose two songs 😂"

Jao koliko mi je nahvalio sinoć naše NF, pa hvali, pa hvali, pa kuka, u Grčkoj opada popularnost, treba im NF, neće niko više ni da gleda ESC sa njim, puškom ih tera u Maju.. 😂 Kaže kako vaše dobro, i gledalo 1 200 000, različite pesme, žanrovi da birateee...

Na slatkim mukama smo, ko god da ode imacemo predstavnika za ponos :giggle:

Kazu da je među takmicarima mnogo bolja afmosfera nego 22ge i su toksicni ispali u prvom pf. Lol

Savo i ko jos? Lol

Što se Stefana Shy-a tiče, dao sam visoke bodove na oba glasanja i zaista volim pesmu, ona improvizacija na kraju pesme je vrh. Pesma će biti jedan od retkih hitova nakon ovog izdanja PzE. NISU smeli da ga teraju da gleda u kameru, trebalo je da bude svoj i tako bi sigurno ceo nastup bio gledljiviji. Ali vidim u komentarima da uglavnom ljudi pišu da im je simpa što je pogubljen, a neki čak i znaju da je navikao da gleda u pod. Voleo bih da bude u top 5 jer je pesma zaslužila.

Nepopularno mišljenje:
Meni je drugo polifinale bilo bolje 😅 .. na papiru a i u realnosti prvo je imalo bolje pesme, ali nisam se nešto iznenadio prolaskom finalista ... sinoć je bilo opuštenije, bili su neki koji su mnogo više smarali nego u prvom, ali i prolazak u finale je bio neizvesniji i mnogo više sam se nervirao sinoć oko finalista 😁

Back