Pa sa ovim nastupom da ali inace mislim da Luke lagano ide na levu stranu tabele i da će imati podrsku zirija makar kao Konstrakta, znaci nekih 15ak zemalja ce dati bodove.Znaci Balkanika i Luke Black ce imati isti plasman na ESC, 18. mesto![]()
Taj skok je tako jebeno krindž, a o Mladenovim pogledima milim u kameru da ne govorim.Al kad su najavljivali vizuelni spektakl, a dobismo repliku okupljanja masona sa muzickom pratnjom.
Dobro, Danica je lepo pevala, al onaj Damir (se tako zove?) ko da je pevao u polusnu. I onaj skok sto su imali i lose facijalne ekspresije, joj bas je…
To znamo, bio si fan i tad i sad.Balkanika meni nija bila blam.![]()
A Mladen se zove daaa…ma i Danica je imala cudan izraz lica, glumatala da je u nekoj ekstazi.Taj skok je tako jebeno krindž, a o Mladenovim pogledima milim u kameru da ne govorim.
O evo vracamo se na crnca/pilota/cika ZokijaPitanje koliko ce RTS biti spreman da investira,
IDJ Videos...O evo vracamo se na crnca/pilota/cika Zokija
![]()
Ne mozemo onda porediti Luku iz Studija 8 i Balkaniku iz Lisabona, nego uporediti sa Balkanikom sa Beovizije. Po meni nije ni za kakvo poredjenje uopste ali ajd..Pa sa ovim nastupom da ali inace mislim da Luke lagano ide na levu stranu tabele i da će imati podrsku zirija makar kao Konstrakta, znaci nekih 15ak zemalja ce dati bodove.
Pa nema sumnje da ce na ESC izgledati bolje ali koliko bolje pitanje je.Ne mozemo onda porediti Luku iz Studija 8 i Balkaniku iz Lisabona, nego uporediti sa Balkanikom sa Beovizije. Po meni nije ni za kakvo poredjenje uopste ali ajd..
O evo vracamo se na crnca/pilota/cika Zokija
![]()