Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Znaci Balkanika i Luke Black ce imati isti plasman na ESC, 18. mesto :ROFLMAO:
Pa sa ovim nastupom da ali inace mislim da Luke lagano ide na levu stranu tabele i da će imati podrsku zirija makar kao Konstrakta, znaci nekih 15ak zemalja ce dati bodove.

Al kad su najavljivali vizuelni spektakl, a dobismo repliku okupljanja masona sa muzickom pratnjom.
Dobro, Danica je lepo pevala, al onaj Damir (se tako zove?) ko da je pevao u polusnu. I onaj skok sto su imali i lose facijalne ekspresije, joj bas je…
Taj skok je tako jebeno krindž, a o Mladenovim pogledima milim u kameru da ne govorim.

Nema decko para ocito (Luka). Pitanje koliko ce RTS biti spreman da investira, za ovo treba dosta jaci paket od ovoga sta je on ponudio.

Balos je isao na jednostavno i efektno, radi posao. Princ, HCN i Zejna ESC 2005 ali vole ljudi. Ostali jok.

Taj skok je tako jebeno krindž, a o Mladenovim pogledima milim u kameru da ne govorim.
A Mladen se zove daaa…ma i Danica je imala cudan izraz lica, glumatala da je u nekoj ekstazi.

Upravo 😀

Attachments

• 0A962D6E-0489-484E-9E13-143A3C2F0635.webp
    0A962D6E-0489-484E-9E13-143A3C2F0635.webp
    16.8 KB · Views: 32
Pa sa ovim nastupom da ali inace mislim da Luke lagano ide na levu stranu tabele i da će imati podrsku zirija makar kao Konstrakta, znaci nekih 15ak zemalja ce dati bodove.
Ne mozemo onda porediti Luku iz Studija 8 i Balkaniku iz Lisabona, nego uporediti sa Balkanikom sa Beovizije. Po meni nije ni za kakvo poredjenje uopste ali ajd..

Fali mi power ballad na našem NF ove godine, da kompletiramo "esc žanrove"...

fa60ad0a6df434ef33cf67e316f08e3ec8a82fca.gifv

Ma i Balkanika sa Beovizije je sve klise, cela pesma je takav klise. Hteli da iskopiraju Enternal love.

Ne mozemo onda porediti Luku iz Studija 8 i Balkaniku iz Lisabona, nego uporediti sa Balkanikom sa Beovizije. Po meni nije ni za kakvo poredjenje uopste ali ajd..
Pa nema sumnje da ce na ESC izgledati bolje ali koliko bolje pitanje je.

Burovac ima više para nego svi zajedno na rts-u. Zaradio od one serije Igra sudbine...
Zato Zayna ide lagano u Liverpul 10 od publike i 10 od žirija

• Love
Reactions: Mrm
Back